RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   14 Haziran Eğriliman balık avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11475)

Raif Yelkenci 16-06-2012 22:12

Alıntı:

akarsoftware tafarından gönderildi (Mesaj 124457)
Raif abi öncelikle geçmiş olsun. Bu güzel av rapoeru içinde teşekkürler :) Afiyet olsun...

Tuncay kardeş teşekkürler.

Raif Yelkenci 16-06-2012 22:15

Alıntı:

Bursa_Erkan tafarından gönderildi (Mesaj 124458)
bel fıtığı denilen hastalık artık benim yaşlarda insanlarda bile çıkıyo.
Geçmiş olsun kendini korucan Raif abi...

ağır kaldırmıcan mesala trofe falan çekme abi tekneye:)

Dönüşün muhteşem olmuş ellerine emeğine sağlık...

Teşekkürler kardeşim söz trofe denk gelirse dikkat edicem bu arada epey güldüm bu mesaja sağolasın.

Raif Yelkenci 16-06-2012 22:18

Alıntı:

Baba Yalçın tafarından gönderildi (Mesaj 124462)
Raif'çim önce geçmiş olsun. Aynı dert bendede var çekmeyen bilemez.

Kırmızılar içinde afiyet olsun güzel av olmuş bizim buralarda o balıklar hayal oldu artık. Çünkü bütün av dönemi boyunca alayını haritadan sildiler. Forumdaki arkadaşlara yeri gelmişken bir uyarıda bulunayım. Hiç bir zaman ulu orta balıkları nerede tuttuğunuzu mevkii belirtmeyin. Kendi arkadaşlarınız ya da forumdaşlar arasında özelden mesajlaşın. Nedenine gelince malum internet ortamında "Tatlı Su Kurnazları" radyasyon gibi her yere sızar heryerde eli gözü kulakları var aliamallah tespit ettikleri anda o merayı haritadan silerler sakın söylemedi demeyin.

Raif'cim sizlerin ve forumdaki tüm arkadaşlara Kandiliniz mübarek olsun diyor nice güzel avlar diliyorum. Saygılar.

Abi teşekkür ederim sizin de kandiliniz mübarek olsun uyarınızı da dikkate alıcam sağlıkla kalın.

Bursa_Erkan 17-06-2012 01:43

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 124476)
Teşekkürler kardeşim söz trofe denk gelirse dikkat edicem bu arada epey güldüm bu mesaja sağolasın.

Güldürdüysem ne mutlu bana Raif abicim:D

kaptankarabulut 17-06-2012 19:32

Raif öncelikle büyük geçmiş olsun.Şahsen ben yaşamamış olsamda yakın cevremde o rahatsızlığı yaşayan dostlarımdan biliyorum, çok ızdırap verici bir rahatsızlık.Umarım tekrarlamaz.Aman çok dikkat et..
Paylaşımına gelince gerçekten senin o güzel paylaşımlarını özlemişiz.Teşekkür ederiz.Daha güzel paylaşımların olması dileğimle...

Salih Reis 18-06-2012 10:07

Raif kaptan gelmiş geçmiş olsun, bel ağrısı çok kötü bir olay, umarım eski sağlığına bir an önce kavuşursun.
Mercanları epeydir göremez olmuştuk, sayende gözlerimiz bayram etti. tebrikler :)

daha niceleri rastgelsin :)

Raif Yelkenci 18-06-2012 19:05

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 124507)
Raif öncelikle büyük geçmiş olsun.Şahsen ben yaşamamış olsamda yakın cevremde o rahatsızlığı yaşayan dostlarımdan biliyorum, çok ızdırap verici bir rahatsızlık.Umarım tekrarlamaz.Aman çok dikkat et..
Paylaşımına gelince gerçekten senin o güzel paylaşımlarını özlemişiz.Teşekkür ederiz.Daha güzel paylaşımların olması dileğimle...

Sevgili Süleyman abi iyi dileklerin için teşekkürler sağlıkla kal rastele.

Raif Yelkenci 18-06-2012 19:07

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 124532)
Raif kaptan gelmiş geçmiş olsun, bel ağrısı çok kötü bir olay, umarım eski sağlığına bir an önce kavuşursun.
Mercanları epeydir göremez olmuştuk, sayende gözlerimiz bayram etti. tebrikler :)

daha niceleri rastgelsin :)

Salih reis çok teşekkür ederim daha denizde karşılaşamadık bakalım ne zaman kısmet olucak hoşça kal.

Ahmet TARİH 18-06-2012 19:17

Raif abi balıklar güzel ama seni görmek harika. Özledik valla abi seni. Bu arada çok geçmiş olsun. Balık işi bel ağrısına hiç yaramıyor abi gerçekten. Aynı sıkıntı bendede var. Yanlız siz suda çok kalıyorsunuz abi. Av yapmasanızda rüzgar fena yapıyor adamı.
Kendine iyi bak, tekrar bol balıklı avlarını bekliyorum.
Allaha emanet ol.

Tekniker İbrahim 19-06-2012 06:05

Raif Abi çok geçmiş olsun.Balıklar çok harika, Maşallah diyorum.Bizlerede nasip olur bir gün.Sağlıcakla kalın.

Saat 12:54.