![]() |
Serdar bey siz neden uzatıyosunuz ki bu işi?mesleğiniz Avukatlıkmıdır? konulan videonun başında bir uyarı olmadığı sürece benim gözümde bu bir ÖZENDİRME AMACIYLA KONULMUŞ BİR VİDEO dur.Yazarsın başına bir yorum,iki satır bir yazı bende ona göre seyreder yorumumu yaparım.Bana kimse "sen kaç günlük avcısın ,şurada yöneticilik yaptım ,burada şu kadar yazdım,portföyüm şu kadar "gibi kelimeler kullanamaz,kullandırtmam. sen beni sadece burada yazdıklarımdan tanıyorsun.Sürdürülebilir yaban hayatı hakkında neler biliyorsunuz ki ,sirküler i bile belki burada duydunuz. kaç maddesini ezbere biliyosunuz.kendinizi kurtaracak kadarını biliyomusunuz en azından.bunları sorgulamak benim işim değil.ama doğrusuyla eğrisiyle SİRKÜLER amatör ve ticari balıkcının anayasasıdır,kanunudur.uymak ve uymayanları uyarmak zorundayım.KONULAN VİDEONUN BAŞINDA HİÇ BİR UYARI YOKSA özentiye sebeb olabileceği için vede ülkemizde yasaklanan bir av şekli olduğu için Yorum yaparım.
Yakalamış olduğum balıklar,açmış olduğum konular hakkında istediğiniz gibi yorum yapma hakkına sahipsiniz.Haklı bir tutamağı olduğu müddetce kendime çeki düzen vermeye çalışırım uyaranı da teşekkür ederek ikazından dolayı tebrik ederim.hiç bir dayanağı olmayan yoruma da sadece gülüp geçerim. Rastgele. |
Alıntı:
sirkulere aykiri bir durum da yok, ayrica sizin hosunuza gitmeyebilir yalcin abinin konulari aksinede Ben tiryakisiyim, simdi forumu paylasamicazmi ikimiz demek bu, herkes ilgi cektigi konulari acip okusun kilcik olmak gereksiz, Forum da herkesi memnun etmek imkansiz, ilgi cekmedigin konulara tiklamassiniz olur biter, gereksiz tartisilmalara ne gerek var |
Teşekkürler uzaklardan yazan Bahri kardeşim.Ben kapattım uzatma taraftarı değilim.Israrla üzerime gelinirse de devam ederim.
Avların bereketli olsun.Rastgele. |
Haklı bir tutamağı olduğu müddetce kendime çeki düzen vermeye çalışırım uyaranı da teşekkür ederek ikazından dolayı tebrik ederim
benim hiçbirşey uzatmaya çalıştığım falan yok..görüyorsunuz ki konuya yeni yorumlar yazıldıkça ben de yazma ihtiyacı hissediyorum..artı birde kendi yazdığınız özel mesaja cevap yazdım..ne bekliyorsun sonuç olarak dersen,yukarıdaki cümlede gösterdiğin kadirşinas tavırların yazıda kalmamasını bekliyorum..insanlara yaptığınız eleştiri değil ''iftira'' niteliğindeki sözlere karşı size söylediklerimin hangisinin haklı bir tutamağı yok çok merak ediyorum..her ne kadar size hesap verme gibi bir mecburiyet hissetmesemde,ben kimsenin avukatı falan değilim..siz nasıl kendi ilgi duyduğunuz konuları forumda görme arzusundaysanız,bende kendi ilgi duyduğum konuların,o konularla alakasız insanlar tarafından baltalanmamasını isterim..konuların en başından beri gösterdiğiniz ''burası amatör forum ona göre yazın'' tavırlarınızıda müsaade edinde forum yöneticileri düşünsün..forum içeriği kimsenin kişisel zevklerine dayandırılacak bir konu değildir.. ''konu kapansın,ben uzatmıyorum'' derken bile insanları itham etmekten geri durmuyorsunuz..siz nerden biliyorsunuz benim sirküleri burda duyduğumu..bu ne basit suçlamadır..biz ne kadar zamandır sizin o ezberlemekle gurur duyduğunuz sirküleri,sürdürülebilirlik çerçevesine sokmanın mücadelesini veriyoruz..yenisini yaptıralım onuda yollarız ezberleyip kendinle gurur duyarsın..hayırlı işler..rastgelsin.. |
Saat 12:54. |