RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   İstavrit Avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11641)

kaptankarabulut 18-07-2012 08:48

İşte budur baba oğol kaçamağı..:helal: :helal: :helal: :helal:

Yani maşallah delikanlı eline oltayı yakıştırmış. tutması bile artık ustaca olmuş..

Ahmet bu güzel paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar da sakın senelik iznim bitti deme...

Daha seninle ağostos sonu eylüllerde uskumru avı yapacağız...

Ahmet TARİH 18-07-2012 09:14

Alıntı:

Bursa_Erkan tafarından gönderildi (Mesaj 125414)
babası balıkcı cocuguda bu yaslarda elınde olta eyvah be:) Gerceklerı tarıh yazar tarıhıde AHMET TARIH:) paylasımın ıcın tesekkurler ellerıne emegıne saglık afıyet olsun abı...

Erkan kardeşim övgülerin için çok teşekkür ederim. Yanlız bir hatırlatma yapayım biz tarihte tarih yazma işlerini milletce yaptık. Bu nedenle yazılacak bir tarih olursa inşallah bunu yine birlikte başaracağız. Saygılarımı sunarım.

Ahmet TARİH 18-07-2012 09:17

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 125418)
İşte budur baba oğol kaçamağı..:helal: :helal: :helal: :helal:

Yani maşallah delikanlı eline oltayı yakıştırmış. tutması bile artık ustaca olmuş..

Ahmet bu güzel paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar da sakın senelik iznim bitti deme...

Daha seninle ağostos sonu eylüllerde uskumru avı yapacağız...

Süleyman Abi bende izin bitmez. Geçen hafta 2011 den kalan iznimi kullandım. Hala birkaç günü daha var sanırım. 2012 den de hiç bozulmamış 32 gün var. İzin çok ama izin veren yok. İşten izin alsam içişleri izini onaylamıyor. Platonik sevda bana uymuyor. Yapacağız bir numara artık. Eylül ayına İzmirde bir toplantı çıkartacaz galiba.:D:deli:

kaptankarabulut 18-07-2012 10:44

Alıntı:

Ahmet TARİH tafarından gönderildi (Mesaj 125422)
Süleyman Abi bende izin bitmez. Geçen hafta 2011 den kalan iznimi kullandım. Hala birkaç günü daha var sanırım. 2012 den de hiç bozulmamış 32 gün var. İzin çok ama izin veren yok. İşten izin alsam içişleri izini onaylamıyor. Platonik sevda bana uymuyor. Yapacağız bir numara artık. Eylül ayına İzmirde bir toplantı çıkartacaz galiba.:D:deli:

Eh artık yapacaksın birşeyler.Toplantımı olur seminermi olur, olur işte bir şeylet.

Uskumru istavrit palamutlarla toplantım var dersin....:D :D :D :D

CEMAKO 18-07-2012 15:46

Ahmet kardeşim seni ve aslan parçasını tebrik ederim.
İnsanın ailesi ile birlikte geçirmiş olduğu zaman en kaliteli zamandır hele hele bir de balık avı yapıyorsan. En kötü gününüz böyle olsun

Şunu da söylemeden yapamayacağım; Benim en büyük hayallerimden biri lüfer zamanı boğazda canlı zargana veya izmarit ile lüfer veya kofana avı yapmak inan bu benim içimde bir uktedir. İstanbul'a çok gidip geldim ama her zaman iş için oldu hep vaktim kısıtlıydı. Ama Allah nasib ederse bunu İnşallah bir gün gerçekleştirmek istiyorum.

Tekrar tebrikler
daha iyilerine rastgelsin

Ahmet TARİH 18-07-2012 19:49

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 125441)
Ahmet kardeşim seni ve aslan parçasını tebrik ederim.
İnsanın ailesi ile birlikte geçirmiş olduğu zaman en kaliteli zamandır hele hele bir de balık avı yapıyorsan. En kötü gününüz böyle olsun

Şunu da söylemeden yapamayacağım; Benim en büyük hayallerimden biri lüfer zamanı boğazda canlı zargana veya izmarit ile lüfer veya kofana avı yapmak inan bu benim içimde bir uktedir. İstanbul'a çok gidip geldim ama her zaman iş için oldu hep vaktim kısıtlıydı. Ama Allah nasib ederse bunu İnşallah bir gün gerçekleştirmek istiyorum.

Tekrar tebrikler
daha iyilerine rastgelsin

Cem kardeşim valla dediğin avı boğazda yapabilmek çok büyük bir ustalık istiyor. Daha önce hiç denedinmi veya seyrettinmi bilmniyorum ama uzun olta ile 4-5 kg ağırlıkla deli boğaz akıntısının içerisinde tekneyi sabitleyip balığın vurduğunu anlamak ve tasmayı vurup yine o akıntıda balığı başarı ile tekneye almak bir ustalık işi. Biz kısmetimizi genelde kıyıdan at-çek ile deniyoruz. Geçtiğimiz kış baba bir lüferi kıyıya kadar çekmeme rağmen sudan kaldırdığım anda düşürdüm.
İnşallah İstanbula geldiğin zaman haberim olursa buluşur sohbeti koyulaştırı ve güzel bir av yaparız.

hus213 18-07-2012 21:02

Elinize emeğinize sağlık amatör ruhunun en güzellerini yansıtmışsınız ayrıca bu konudan dolyıda tebrik ederim.Herkez bu düşüncede olsa hani diyoruz ya denizlerimizde balık kalmadı işte o zaman işler değişir.Yalnız şu anda balık yakalama yasağı var belirli bir zamandan sonra bir gözlem yapın bakalım riayet eden varmı.

orhan69 19-07-2012 14:33

tebrikler ahmet abi bu sıcaklarda baba oğul kapmışsınız tavalık istavritleri afiyetler olsun

Taygun KOCABIYIK 19-07-2012 14:47

Ahmet abi seni ve oğlunu kutlarım. Ve sorarım boynuz kulağı geçer lafı ne derece doğru sence :) ?

hus213 19-07-2012 18:23

Geleceğe ışık tutmuşsunuz daha güzel avlarınız olur inşallah afiyet balşeker olsun.

Saat 06:59.