RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Çeşme Kalamar ve Mercan Avlarım (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11839)

shawshang 08-09-2012 09:13

Maşşallahhhh süper avlar olmuş. İzmirli bir insanın tekirdağda yaşayıp bu avları görememsi çok üzücü :D

Taygun KOCABIYIK 08-09-2012 09:38

Tamer abim yaz avları güzel geçmiş sıra geldi lidakilere, şimdi dönüş yoluna çıkmaya başlar onlar yavaş yavaş hem irileşmişlerdir de miss :)

avlar 09-09-2012 11:03

Alıntı:

Tekniker İbrahim tafarından gönderildi (Mesaj 126866)
Tamer Ustam maşallah demekten başka bir şey elimizden gelmiyor.
Bereketli avlarının devamını dilerim.
Saygılarımla

İbrahim teşekkürler,daha bereketli avların seninle olması dileklerimle.Rastgelsin.

avlar 09-09-2012 11:06

Alıntı:

shawshang tafarından gönderildi (Mesaj 126886)
Maşşallahhhh süper avlar olmuş. İzmirli bir insanın tekirdağda yaşayıp bu avları görememsi çok üzücü :D

Tayfun teşekkürler, İzmir'e yolunuz düşerse bekleriz.Rastgelsin.

avlar 09-09-2012 11:15

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 126889)
Tamer abim yaz avları güzel geçmiş sıra geldi lidakilere, şimdi dönüş yoluna çıkmaya başlar onlar yavaş yavaş hem irileşmişlerdir de miss :)

Taygun gerçekten kaptanım sayesinde güzel bir yaz geçirdim,sağolsun beni almadan kalamara gitmedi.İzmir'e iner inmez ayağımın tozuzla lidaki,çipura avına da gittim (son resme dikkatli bakarsan).Şu palamutlar da bitmeden yetişirsem çok süper olacak.Rastgelsin.

Taygun KOCABIYIK 12-09-2012 14:06

Alıntı:

avlar tafarından gönderildi (Mesaj 126930)
Taygun gerçekten kaptanım sayesinde güzel bir yaz geçirdim,sağolsun beni almadan kalamara gitmedi.İzmir'e iner inmez ayağımın tozuzla lidaki,çipura avına da gittim (son resme dikkatli bakarsan).Şu palamutlar da bitmeden yetişirsem çok süper olacak.Rastgelsin.

Kesinlikle yetişirsin abi şöyle ki geçen yıl ekim ayının ortalarına kadar balık aldık, hatta toriğin yoğun olarak oltalara geldiği dönem eylül sonu, ekim başıydı. Bu sene biraz erken bile geldiler denebilir, inşallah erken gitmezler ağız tadıyla balık tutarız :)

avlar 12-09-2012 18:14

Alıntı:

Taygun KOCABIYIK tafarından gönderildi (Mesaj 127019)
Kesinlikle yetişirsin abi şöyle ki geçen yıl ekim ayının ortalarına kadar balık aldık, hatta toriğin yoğun olarak oltalara geldiği dönem eylül sonu, ekim başıydı. Bu sene biraz erken bile geldiler denebilir, inşallah erken gitmezler ağız tadıyla balık tutarız :)

Taygun bugün palamut tutmak bana da nasip oldu.Anıl'la beraber gerçekleştirdiğimiz bu günkü avımız biraz zayıf geçti ve toplam 15 parçayla günü sonlandırdık ama ben çok keyif aldım.Benim için yeni bir avdı ve yeni şeyler öğrendim.Bu vesileyle de buradan Anıl'a tekrar teşekkür ediyorum.Çok daha bereketli avlar da tekrar görüşmek üzere ,rastgelsin.

Taygun KOCABIYIK 14-09-2012 13:53

Fotoğrafları bekliyoruz o zaman Tamer abi :)

hus213 14-09-2012 13:55

Herkeze hayırlı akşamlar.Geldim gidiyorum bir merhaba demek için uğradım. Görüşmek üzere.

deniz25 15-09-2012 09:29

Balıklar şahane, deniz şahane ve keyiflere diyecek yok. Yorumlar diyecek şey bırakmamış zaten. Hadi devamı rastgelsin...

Saat 09:20.