RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Palamut avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=11908)

soncet36 26-09-2012 15:48

bu kadar güzel balıkları ve bu güzel raporu ben nasıl göremedim. üç gün geçmiş aradan.:( ustalar kusuruma bakmayın atlamışım olayı.
paylaşımınız için teşekkür ederim. ellerinize sağlık. afiyet olsun.
oltanız her daim gergin, livarınız dolu olsun.

samimakis 26-09-2012 17:56

TAMER BEY kutlarım. Başarılı avlarınızı sitemizde okuyoruz.Seviyeli vegüzel paylaşımlarının devamını diler ,bir gün sizinle Çeşme,de beraber avlanmayı umarım.

Taygun KOCABIYIK 27-09-2012 11:40

Alıntı:

samimakis tafarından gönderildi (Mesaj 127367)
TAMER BEY kutlarım. Başarılı avlarınızı sitemizde okuyoruz.Seviyeli vegüzel paylaşımlarının devamını diler ,bir gün sizinle Çeşme,de beraber avlanmayı umarım.

Çok sayın doktorum, ne sesiniz çıkıyor ne soluğunuz :)
İnşallah her şey yolundadır Samim abim, en kısa sürede görüşebilmek o neşeli kahkahalarını tekrar dinlemek dileğiyle :)

avlar 27-09-2012 18:42

Alıntı:

soncet36 tafarından gönderildi (Mesaj 127365)
bu kadar güzel balıkları ve bu güzel raporu ben nasıl göremedim. üç gün geçmiş aradan.:( ustalar kusuruma bakmayın atlamışım olayı.
paylaşımınız için teşekkür ederim. ellerinize sağlık. afiyet olsun.
oltanız her daim gergin, livarınız dolu olsun.

Çetin bey güzel düşünceleriniz için teşekkürler.Size çok daha güzelleri rastgelsin.
Alıntı:

samimakis tafarından gönderildi (Mesaj 127367)

Samim bey teşekkür ediyorum.Çeşme'de ne zaman isterseniz ava gideriz .Sağlıkla kalın rastgelsin.

turna 27-09-2012 18:57

Güzel av olmuş ellerinize sağlık, afiyet olsun.

deniz25 28-09-2012 07:51

Tadını geçtik bakarken bile doyuyor insan. Daha güzel günlerde daha güzel avlara...

alp candaş 30-09-2012 13:02

Palamut ta bitti

Uskumru yok sarıkanat istavrit yok çipura zaten bitti tabi ben satmalık olarak düşünüyorum.bu sene kanal gibi yerde gopez yok izmarit bile yok.2-3 gündür palamut ta yok.limanda trollerin biri gidiyor biri geliyor denetleyen yok.insanlar artık deniz balığı yemiyor. çünkü yok ve de bizim gibi küçük teknelere her sene zorluk çıkartan(yok miço belgesi yok yangın söndürme tüpü yok plaka) ama avantaları yüzünden trollere ses çıkarmayan zihniyet devam ettiği sürece de olmayacak:(:(:(

fresenius 30-09-2012 19:23

Bi ben bulamıyom şu palamutlatrın yerini:)))

avlar 01-10-2012 09:36

Alıntı:

deniz25 tafarından gönderildi (Mesaj 127404)
Tadını geçtik bakarken bile doyuyor insan. Daha güzel günlerde daha güzel avlara...

Teşekkürler,daha güzelleri sizinle olur inşallah.
Alıntı:

turna tafarından gönderildi (Mesaj 127397)
Güzel av olmuş ellerinize sağlık, afiyet olsun.

Teşekkür ediyorum,size de rastgelir inşallah.
Alıntı:

alp candaş tafarından gönderildi (Mesaj 127425)
Uskumru yok sarıkanat istavrit yok çipura zaten bitti tabi ben satmalık olarak düşünüyorum.bu sene kanal gibi yerde gopez yok izmarit bile yok.2-3 gündür palamut ta yok.limanda trollerin biri gidiyor biri geliyor denetleyen yok.insanlar artık deniz balığı yemiyor. çünkü yok ve de bizim gibi küçük teknelere her sene zorluk çıkartan(yok miço belgesi yok yangın söndürme tüpü yok plaka) ama avantaları yüzünden trollere ses çıkarmayan zihniyet devam ettiği sürece de olmayacak:(:(:(

Size katılmamak elde değil fakat balık baştan kokarmış bizlerin sesi maalesef yetmiyor.Rastgelsin.
Alıntı:

fresenius tafarından gönderildi (Mesaj 127430)
Bi ben bulamıyom şu palamutlatrın yerini:)))

Hakan bey ben de geç buldum çabuk kaybettim.Şu aralar palamut yok gibi birşey .İnşallah tekrar kendini gösterir, avı müthiş keyifli.Rastgelsin.

sakkucuk 01-10-2012 10:48

Çok sevmeme rağmen Antakya'da palamut pek bulunmuyor. Bulunmuyor derken balık tezgahlarını kastettim. İskenderun ya da Samandağ'da tutuluyor mu pek bilmem ama tutuluyor olsa tezgaha da düşerdi sanırım.
Resimleri görünce önce ağzım sulandı ardından av sırasında yaşadığınızı tahmin ettiğim zevkli dakikaları düşünerek iki kat hayıflandım kendi adıma. Ellerinize sağlık süper bir av olmuş.

Saat 21:47.