![]() |
Abiler Bir Tatsiz Konuşma Yüzünden Hemen Hemen 750 Mesaja Ulaşmiş 1 Senedir Iyisiyle Kötüsüyle Aramizda Olan Abimizi Bize Kaybettirdiniz Lütfen Bundan Sonra Dikkat Etmeye çalişalim Ben Bu Ortamdan Başka Güzel Abilerimden Kaybetmek Istemiyorum Giden Abimizi Getirmek Içinde Elimden Geleni Yapicağim.
|
Açık söyle ne demek istediğini de anlıyalım.O abin kim? Suçladıkların kimler?
|
Alıntı:
|
Ali rıza Abi 10 gündür siteye girmiyo sebebini sordum ve bana sitede istenmediğimi açık net belirtmişler dedi.Nerde dediğimde ise bu konuyu gösterdi.
|
İyi ya sen de hallet o zaman sorunu.Onu istemeyenler gitsin, o gelsin,mutlu mutlu yaşayın...
|
Geçmişten gelen bir mevzu yüzünden affedemediniz Ali Rıza 'yı bu olabilir tabiki herkes verdiği kararda hür. Sürekli üzerine gidildiği için Ali Rıza siteden ayrıldı. Tabi ki kendi ektiği biçti. Anıl durumu düzeltmeye çalışırken daha kötü hale getirmiş duyguları ön plana çıkmış. Ben konuştum messengerdan geri dönmek istemiyor. Israr ettim fakat kabul etmedi. Kim ayrılmaya kalksa ben engellemeye çalışırım ama geri dönmeyene birşey yapamayız.
Bu konunun fazla uzadığını ve hedefinin dışına çıktığı için kilitliyorum. Anlayışla karşılayacağınızı umut ediyorum. Saygılar |
Saat 21:51. |