![]() |
Alıntı:
Sevgili Deniz teşekkür ederim :) Daha iyilerini senin klavyenden ve oltandan izlemek dileğiyle...Selamlar. |
Mehmet Tekin;
Palamut, Torik ve Lüfer derken...İstavrit ve karagöz balık tarlasına düşmüşsünüz...helal olsun sana...Tedbirli olmakta her zaman sonsuz fayda vardır....Paylaşım için teşekkürler.... |
Alıntı:
Sevgili Mehmet abi teşekkürler :) Bana yetecek kadar av yaptım,yemim ve zamanım olduğu halde devam etmedim...Yakaladığı balıklarla adını yazacak kadar bilinçsiz avlananları gördük biz burada :D Marifet, balıklarla adını yazmak değil,her istediğinde,istediğin balığı,yeteri kadar tutmaktır... Mehmet abim bu yazılanlar senin için değil tabi ki...sizin yazdığınız mesajdan birşey çağrıştırdığı için yazma gereği duydum...Avlarınızda bol şanslar...Selamlar. |
Alıntı:
Sevgili Kaptanım teşekkürler :D Tedbirli olanın işi rast gider...Rastgelmesi dileğiyle... |
3.cü cipura bir resim dışında diğer resimlerde yok ona noldu ? :D
|
Yakışır kardeşime,tebrikler Mehmedim bir sonraki avın bundan dahada güzel olsun.
|
Alıntı:
Eyvallah Nevzat abim ;) İnşallah daha güzellerini beraber yakalayacağız...Avın kanlı olsun abim...Selamlar. |
Saat 22:48. |