![]() |
Alıntı:
|
Ödülleri bilenlere paylaştıracam ama elinize geçmesi bayağı bayağı hemde çok bayağı bir zaman alır. :deli: Dedimya ödül bu arkadaşımızın yakaladıkları olacak... Ne yakalamış olabilir?
|
Meraya bakarsak levrek, kefal ve muhtemelen sargoz vurulmuş olma olasılığı yüksek :) .
|
Volkan değil bu volkanın elbise picasso bu deep hunter
ama volkan bu ne yapıcağı belli olmaz bu volkan diyorum :) |
Alıntı:
erol abiye aynen katılıyorum serkan abi işte erol abi ödülü kardeş payı yaparız artık dimi :deli: :deli: :camoka: :camoka: :D :D |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben açıklıyorum .Bu Volkan sebepleri açıklıyorum.
Volkan dememin birinci nedeni arabanın kirliliği, ikinci sebebi Volkan ağırdır o yüzden üzerinde 10 kilodan fazla kurşun var(anca batıyo o vucüt) genelde onun kullandığı kamuflaj rengi daha ne diyim tip desen o ,boy desen o ,araba desen onun araba başka ne diyim VOLKAN diyorum ödülümüde sonra isterim :deli: |
Arkadaşlar, bu şahsı muhterem arkadaşımızın vurduğu şey halen canlı olarak dolaşmakta. İpucu verecek olursam kabuklu ve çelik yelekli cinsinden... Daha fazla ipucu yok...
Kim ve ne vurmuş ? |
Bence bu bir ıstakoz ama evrim geçirmiş eee tabiki türkiye sularında yaşıyo sularımızda o kadar ağır metaller varki birazınıda sırtına almış olsa gerek :D
|
Tamam şimdi buldum.Avcı Sami,vurduğu da su kaplumbağası.Oltasına da hep o gelir zaten... :dans:
|
Saat 14:55. |