![]() |
sevgili dost imbat.ben bu kitabı çıktığından beri aramama rsğmen bulamadım.yeni baskısı varmı acaba bilgilendirirsen sevinirim.slm.
|
bence en iyi kitap herkesin kendi yazdığı kitaptır...tecrübe ve paylaşım ile sayfa sayısı artar..ben halen giriş kısmındayım:P
|
söylemek istediğim istanbulun balık ve diğer deniz ürünlerini ilk kez kayıt altına alınması ,tüketim ve rezerz çalışmaları gelecek ile ilgili ön görülerin oluşması açısından paha biçilemeyen bir çalışmadır.bizim yazacağımız ne olaki kaynak olmadan .gidecek ve tutulacak balık kalmadan koca bir hiçdir.rasgele.
|
Aykut kardeş hangi kitap, Ankara da hepsi var buradan bakabilirim.
|
se
türkiyede balık ve balıkçılık. karekin deveciyan.bulursanız sevinirim.
selamlar turna kardeşim.rasgele. |
Selamlar Saygilar.
Iki kitap ta benden olsun.Balikci belgesi almak icin soru ve cevaplar seklinde olan bu kitabi yeni aldim calismak icin.Iki türlü kitap buldum fakat bunu aldim sadece. Kitabin Ön Yüzü [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kitapin Arka Yüzü [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kitapin Icinden Bir Bölüm Soru Ve Cevap Verme Secenekli [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yazari: Lothar Witt Bu da Buldugum Fakat Almadigim Baska Kitap [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Yanab avcısı İbrahim kardeşim senden özür dilerim yabancı av kitabları nerede bulur bilmiyorum
|
tsk süper bi kitap .ogluma hediye
|
Karekin Deveciyanın kitabını nasıl temin edebilirim .Arkadaşlardan bilen varsa lütfen bildirsin.
|
Karekin Deveciyan'ın kitabı muhteşem bir kitap. Herkese tavsiye ederim.
DNR'da var :) Bilginize. |
Saat 19:06. |