![]() |
ayrıntılı resimler için
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
1 Eklenti(ler)
Mercangillerin en masum ve en safı oltayla yakalnıyor,zıpkınla avlanıyor yani denizin insana sunduğu nimetlerden bir tanesi nacizane resmini yolluyorum. :deli:
|
İşte budur arkadaşlar tam yenecek boyda bi mırmır kardeşimiz...Kendilerine akşamları plajların sığlıklarında rastlayabilirsiniz.İnsanlara yakın olmayı pek severler :P
|
ellerine sağlık achılles bu hayvan benden niye bu kadar uzak kalmayı seviyor yakalamak için atla karayı seçiyorum valla
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar bu aylarda yani Ekim-Kasım arasında İzmir Tuzla'da mırmır zamanıdır,900 gr olanına rasladım.Şayet oralara gider iseniz Avlanma Şekli oldukça sığ olduğunda 2-3 metre derinliklerde zokalı takım çok iyi iş yapıyor,yem ise mamumdur,sevgilerimle
|
arkadaşlar yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum mırmır avında teke kulanılıyor fakat tekeyi soymak gerekiyormuş ve tabi kafasınıda koparmak bu güzel av veriyormuş sizce doğrumudur vaya deniyeniniz varmı
|
Tabi...Tekenin kafayı kopart,kuyruk kısmından sık eti çıkıyor zaten.Sonra salla suya...Hadi rastgele ;)
|
serkan abi biz tekeyi bütün sallıyoz daha etkili oluyo sanki. bu konudaki yorumun nedir??
|
Saat 14:59. |