RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Haritalar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=107)
-   -   Derinlik haritaları (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=1401)

Taygun KOCABIYIK 08-01-2008 18:47

Serdar abi tüm dünya denizlerini kapsıyor. Hangi bölgeyi istediğini belirtirsen en kısa sürede haritayı yüklerim.

Taygun KOCABIYIK 08-01-2008 18:52

Ahmet bey sizin haritanız aşağıda. Yanlışlık veya eksiklik varsa düzeltebilirim.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

lineerman 08-01-2008 23:19

iskenderun arsuz arası...teşekkür ederim ilgine..

ahmetdoğan 09-01-2008 11:52

imbar bey selam
ilginize oncelıkle tesekkur ederım.ama tam olarak ıstedıgım bolge tekırova çıralı üç adalar bölgesi.tekrar yardımcı olursanız sevınirim tesekkurler

ii gunler

ahmet doğan

Taygun KOCABIYIK 09-01-2008 18:22

Serdar abi senin haritayı yükledim fakat bazı yerler yazmıyor arsuzu bulamadım güneye kuzeye vb. şekilde yönlendirme yaparsan daha doğru tam istediğin bölgeyi haritayı yollayabilirim.
Ahmet bey aynı şekilde şu an verdiğim haritaya göre ne tarafta aradım fakat ne tekirova ne çıralı üç adaları bulamadım.

lineerman 11-01-2008 17:45

TAYGUN kardeş çok teşekkür..

ahmetdoğan 12-01-2008 14:22

merhaba imbat bey
ilgınıze ve yardımlarınıza tesekkur ederım.
sıze çıralı tekırova üç adalar demıstım ama olimpos dıyede olabılır tekrar
bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.
tesekkurler

ahmet dogan

serlawyer 18-01-2008 10:58

selam arkadaşlar bana fethiye körfezi ile göcek arasındaki deniz dibi haritasını verecek birisi varmı şimdiden teşekkürler.

Rauf 18-01-2008 18:13

Alıntı:

serlawyer tafarından gönderildi (Mesaj 46732)
selam arkadaşlar bana fethiye körfezi ile göcek arasındaki deniz dibi haritasını verecek birisi varmı şimdiden teşekkürler.

Öyle kolay değil arkadaşım üye olup hemen harita istemek biraz kendini tanıt bir kac mesaj yaz biz seni siz bizi tanıyın dimi!!!!

serlawyer 21-01-2008 08:44

Öyle kolay değil arkadaşım üye olup hemen harita istemek biraz kendini tanıt bir kac mesaj yaz biz seni siz bizi tanıyın dimi!!!!

Rauf abicim ben fethiye de avukatlık yapan bir balık avlama meraklısı birisiyim. Balık avuna düşkünlüğümün yaında motosiklet kullanıcısıyım. İki hobim var biri balık diğeri motosiklet. Avukatlığı ise kerhen yapan ve giçimimi temin eden biriyim. Her şey huzurlu ve mutlu bir yaşam için. balık tutma ve motor sürmedeki huzur ve mutluluğu başka bir yerde bulamadım. Fethiye ye gelirseniz tüm balık dostlarında tanışmak isterim. saygı ve sevgilerimle.

Saat 22:55.