![]() |
sayın h.barutcu tatlı suda avlanmak için ben genellikle yılan balığının yavrusunu yada aslanbaş kullanırım seyhan baraj gölünde iyi sudak alırım hemde hiç boş dönmez birde aynı yemle 4-5 defa balık çekerim
|
Dostlar, Benİm Dere İÇİnde 4 BalikÇi ArkadaŞim Var. Karİdes Avlarken Erkek Karİdes Dedİklerİ Bİr Canli Bolca Çikiyor Ve Bunu Denİze Atiyorlar. Bunlar Canli Olarak ÇokÇa Bulunabİlİyor Acaba Av Konusunda Kullanimi Varmi? Bİlgİsİ Olanlar LÜtfen Yazsin.
|
Alıntı:
|
karidesin erkeği nasıl oluyor bunu yeni duydum biz tekeleri 2 kişi çuvalla yakalar süzgeçli kapağı olan bidonda saklarız, karideste çimçim,karides,jumbo diye gider
|
Dostlar
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
DEĞİL ARKADAŞLAR. BEN MARMARADA TEKE YAKALAYIP KEFAL E ATARDIM . BU KABUKLUNUN KURUTULMUŞUNUN RESMİ YAKLAŞIK BOYU GENELDE 10cm GİBİ VE ÇOK ETLİ BİŞİ DEĞİL. AMA ÜZERİ JİLET KADAR KESKİN KOLAYDA ÖLMÜYOR. |
Alıntı:
|
Alıntı:
rastgelsin... |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Ege Üniversitesinin karidesler ile ilgili bir çalışması yaşayış üreme türleri hakkında.... |
deniz balıkları satan esnaflarda balık pazarlarında veya mezat yerlerinde bulabilirsin birde sırf bunun avcıları var gidip kayıkçılarla konuş daha hesaplıya gelir hemde daha fazla alırsın şansın bol olsun
kenan yılmaz ELAZIĞ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
cevap
balık pazarlarına bak
teknecilerden sor varsa mezatlara git hüseyin kardeş kenan yılmaz /ELAZIĞ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 22:47. |