![]() |
Arkadaşlar paylaşımlarınız için teşekkür ederim!!
Gerçekten çok yararı oldu!!!Monitörün başında epey deneme yaptım ama değdi doğrusu mükemmel oldu!!! |
yeni olduğum için bunları bilmiyordum ama sizin sayenizde çok işime yaradı tşkr ederim
|
arkadaşalr ben bir türlü misinayı misineye bağlayamıyorum daha doğrusu hani böyle sıralı 10 tane filan iğneyi misnayı misinaya bağlayarak yapıyorlar ya ben öyle yapınca bağladığım misina hep kayıyor tekniği nedir arakdşarl yardımlarınızkı bekliyorum
|
Alıntı:
Senin bahsettiğin sanırım : -10 iğne felan diyorsun ya o kıbrıs takımı dediğimiz takımdan bahsediyorsun.. o iğneler ayrı ayrı bağlanıp sonra birleştirilmiyor.. İğneler tek beden misinasının üzerine bir bağ çeşidi ile bağlanıyor.. Eğer bu tekniği bilmiyorsan ve kıbrıs takımından bahsediyorsen 1-1.5 tl ye piyasadan bulabilirsin.. Bu bağı yazı ortamında anlatmakla yapacağın şey değil.. görerek uygulaman lazım... Sen eniyisi hazırlarından al..;) |
slm dostlar ben dipte avlanırken iğnelerim bir yerlere takılıyor bu sorunu nasıl halledebilirim mantar vb .şeyler takmadan(çünkü dip oltası ile avlanmak istiyorum)
|
bir sorum olacak . herhalde düğümü sıkmadan önce ıslatılıcakmış resimden gördüğüm kadarıyla peki neden ıslatıyoruz ?
|
Alıntı:
|
bu gibi bilgilerin muhakkak faydası oluyor sohbetler ve bilgiler teşekkürler.
|
4 nolu üğüm stoper olarak kullanılabilir galia,stoper masrafından kurtuluruz,denemeye değer,paylaşım için teşekkürler
|
Sevgili yağız abimin sayesinde iğne bağlama ve beden yapmayı öğrendim,Kendisine çok teşekkür ediyorum.
|
Saat 15:09. |