![]() |
Arkadaşlar allah içinize sindirsin güzel ve balıklı bir gün geçirmişsiniz. Umarım nice balıklı ve güzel organizasyonlar olur. Balıklar için tebrikler.
|
katiti Adnan Güven ve Taygun iyi av cıkarmişsınız potre lerde harika o yakaladığınız akvaryum balığı gibi olan alanyadada cıkıyor maalesef derin sudan geldiği icin şişiyor geri salma mümkün olmuyor ölüyor.mercanların arasında erkek dediğiniz mercanlara biz burada tepe göz diyoruz rengi cok acak pembe kuyruk sarımsı birde karnını temizlerken karın duvarı siyah olur mırmır gibi.herkeze selamlar.(katiti senin balıkları izmaritin en üstündeki balığa tepegöz diyoruz)
|
Rauf Abi burada da mandagöz derler aynı zamanda erkek mercana...
|
Rauf abi şu derin suda ilk kez avlandım, sana göre pek derin olmasada 80-90 metrelerde avlanmak kollarımı mahvetti şimdi neden çıkrıkla ilgili bu kadar arayışta olduğunu çok daha rahat anladım :)
|
Arkadaşlar avınız harika geçmiş tebrik ederim.
Hepinize afiyet olsun. |
Tebrikler taygun abi.Süper bir av olmuş...
|
1 Eklenti(ler)
mert galiba tahmin ettiğiniz gibi Anthias türünden bir balık şimdi daha çok üzüldüm yakalandığına bu balığın gerçekten çok güzelmiş yazık oldu valla bu türle ilgili başka bir resim ekliyorum burdan ne kadar güzel bir balık olduğunu daha iyi anlayacaksınız...
|
1 Eklenti(ler)
Evet Güven ben de fishbase.org'dan bakmıştım. Orada ticari değeri var falan diyordu ama bakalım lezzet konusunda yakında bilgi veririm ben, bizim balığın sorunu biraz ufak olmasıydı ne yazık ki. ama bu tür en çok 27 cm olabiliyor diyor aynı sitede. bir resim de ben ekliyorum...
|
taygun un balıklar podyumda gibiler...sadece bikinileri eksik...
güven , mert resimler gerçekten çok güzel...balık ne güzel bi balıkmış öyle... rastgelsin... |
iyi bir av olmuş dostum
helal olsun onların yanına bide aslan sütü tamam afiyet olsun
|
Saat 22:51. |