![]() |
teşekkür ederim ilker kardeş.birde bişey sormak istiyorum hızlı cevap yazmak için hızlı cevap ikonuna tıklayın diyor o hangisi acaba bir türlü beceremedim
|
Mesajların altında bulunan quote ikonunun yanındaki ufak ikona tıklarsanız sorununuz çözülür :)
|
çok teşekkür ederim Taygun kardeş.henüz bir aydır bilgisayar kullanıyorum oda mecburiyetten benim oğlan kıbrısta okuyo onunla iletişim kurmak için öğrenmek zorunda kaldım.iyikide kalmışım yoksa sizin gibi değerli kardeşlerimle tanışamazdım.
|
Abi her türlü problemde (sadece siteyle değil genel pc sorunlarındada) bana özelden veya mail ile ulaşabilirsin elimden gelen bişey olursa memnuniyetle yardımcı olurum.
|
Alıntı:
|
ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar.çarşamba günü aldığım elbiseler biraz dar geldi sanki M almıştım herhalde biraz kilo almışım çok sıktı yüzüm pancar gibi kıpkırmızı oldu herhalde elbisenin biraz rahat olması gerekir siz kullandığınız için daha iyi bilirsiniz.bende yarın L bedenle deyiştirmeye gidicem.inşaallah oda fazla büyük gelmez şu an 84 kiloya çıkmışım. amatörce body yaptığım için omuzlarım geniş. bakalım o nasıl olacak.hepinize saygılar sevgiler .turgay göçmen.
|
7 mm elbise su anda devam eden su sicaklilarini baz aldiginiz zaman sizi suda bunaltacaktir ( bu benim kisisel fikirim ) biraz daha erken gormus olsaydim sizin yazinizi 5 mm elbise ile beraber bir adet ic yelek alin derdim hem hareket olanagizi kisitlamazdiniz hemde her turlu suda kullanabilirdiniz. Su anda bende apnea Legand elbise kullaniyorum ve cok memnunum ozellikle neopreni cok yumusak ve su icinde hareketlerinizi kisitlamiyor simdiden hayirli olsun elbiseniz uzerinde levrek sino kokusu eksik olmasin rastgele
|
Arif yok mu Libya'dan yeni resimler?
|
Mert kardes balik cok ama resim yok :( sahil guvenlikle bir sorun yasadim fotograf makineme el koydular bugun gittim ava biraz balik vurdum ama yasak baliklardi :)
|
Orada da mı yasak başladı? Tabii bırakmadın adamların denizinde balık, böyle oldu :D.
Malzemelerine el koysalar anlarım da fotoğraf makineni niye, nasıl aldılar? Geçmiş olsun :(... |
Saat 15:21. |