RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Biz Boat 2006'nın ardından... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2042)

katiti 12-12-2006 20:28

Teşekkür ederim İshak Abi...

kturkol 12-12-2006 20:32

mert aynı tekneyi beğenmişiz seninle.

ancak fuarın içeriğinde sana malesef katılmıyorum. Tabiki İstanbul Fuarı kadar beklentim yok. ama Boat fuarı deyince daha kalabalık katılımcı beklemekte kendimi haklı buluyorum. en azından izmirde çok daha fazla tekne imalatçısı var. bence fuar düzenleyicileri açısından başarısız bir fuardı.

Güven ÖZYELDAN 13-12-2006 12:22

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Ben bu fotoğrafa birkaç isim düşündüm ama net karar veremedim. Artık siz aradan seçin:
1. Aç tavuk kendini buğday ambarında görür!
2. Ciğerci kedisi!
3. Rüyalarım, aşkım ve sen!

Güven ne dersin? ;)
:D :D :D :D :D

o anda kendimi düşünüyorsam na'mert'im ben sizleri düşündüm mert kardeşim bak içimede doğmuş ceviz kabuğu gibi tekneyle tepsi gibi olmuşunuz:P :D :D :D

Güven ÖZYELDAN 13-12-2006 12:23

Alıntı:

Bu tekne çok güzel bir tekne idi, önde Güven'in pişmiş kelle gibi sırıtmasına bakmayın, tekne siparişi vermiş değil kendisi :D . Fiyatı yüksek olmasına rağmen meraklısının her ihtiyacını karşılayabilecek, kamaralı, güzel bir motor yat...

o an üstümde o kadar nakit yoktu ve fiyatıda çok komik geldiği için pişittirdim gülüşümü kardeşim hehehehehehe:D :D

Güven ÖZYELDAN 13-12-2006 12:24

Alıntı:

Bu da Güven'in "baktığı" :P tekne. Teknenin başındaki de dayım olurlar :). Bu tekne de güzeldi ama yine de arkadaki daha iyiydi tasarım olarak. Bu tekne 4,70 m, önceki 5,0 m bu arada...

kardeşim dayıyada yakışmış tekne beeee kandıralım derim ben:D

Güven ÖZYELDAN 13-12-2006 12:30

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
eeeeeee ıııııııı ehem şöyle bi nedeni oldu
bi arkadaşım vardı yanımda ona göz kulak olmaktan dikkatimi fuara veremedim

:D :D :D vay göz ve kulak durumlarına geçilmiş kardeşim yakışır :D :D

Güven ÖZYELDAN 13-12-2006 12:32

ewet mertçim eksik kare kahve ortamımızın olduğu kare benimde gözlerim aradı valla neyapalım bir sonrakinde erol abinin dediği gibi daha kalabalık oluruzda öyle bir foto çekiliriz teşekkür ederim harika kareler için ...

katiti 13-12-2006 16:12

Alıntı:

Güven ÖZYELDAN tafarından gönderildi
kardeşim dayıyada yakışmış tekne beeee kandıralım derim ben:D

Güven uğraşıyorum sürekli ama başaramadım daha kaç senedir ;) :D...

Birşey değil bu arada :)...

Kıvanç Abi tekne üreticilerinin katılmasının gerekliliği konusunda hemfikirim. Benim "böyle birşeyi bekliyordum" ifadem yanlış oldu sanırım, "böyle olacağını tahmin ediyordum" demek daha doğru olacaktı...

mufi 15-12-2006 06:59

Evet arkadaşlar nihayet bilgisyar devre içi oldu. da buluştuk. monitör sorunu yaşadımdı da...hallettik.
ne güzel resimler dimi.? hep birlikte arkadaşça...sen Tago... seninle görüştüğümüzde sana bir kaç sözüm olacak...bizi orada ektin...ya..

arm59 15-12-2006 08:07

Tekneler her amatör balıkçının rüyası tekne ile denizin heryeri avlak oluyor denizlerde iyot kokusunu içine çekmek benim gibi kıyı balıkçılığından usanmış olanlar için bir hayal dünyası.......

Saat 01:07.