![]() |
ishak abi aynen Doğanın dediği gibi, printscreen tuşuna bas , paint i ac - start (baslat)-run(calistir ) mspaint yazarak ok e tikladiginda acilir veya başlat-programlar-donatilar-paint. ctrl+v ye ayni anda bas , yapistirir.
Veya google earth de yukaridaki menuden file-save -save image . Resmi save ettikten sonra gene paint ile acarak işaret koyabilirsin |
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
sitesinde prıntkey diye bir program var onu yükleyin. ekranda görünen herşeyi istediginiz bölümünü kare içine alarak farklı formatlarda ave ediyorsunuz. yani ekranda gördügün herşeyi 1/1 save ediyor. ben bunu kullanıyorum. |
Arkadaşlar süper gün geçirmişsiniz belli, ama ben olmadığımdan balık az olmuş :P :D...
Güven bir gün de uyumadığın bir balık avı görelim kardeşim be :D. Teknede uyur, karada uyur. Dalmaya götürücem, korkuyorum aşağıda da uyuya kalır diye :D :D :D ... |
ne güzel keşke bende aranızda olabilseydim. işte hayat bu yaaaa
|
İlker abicim sık dişini diyorum başkada bişey demiyorum dayan diyorum sadece
bak ne güzel ishak abinin çupralarıda artık bizim oldu gelince sanada tuttururuz :D haa baktın balık tutamadık meze yapıcak bişey yok bir mıngri bir mürenimiz var zulada gerekirse onları tutar yeriz :D |
Alıntı:
|
yinede ben mıngriye takmış vaziyetteyim abi onu bi şekilde yemem lazım aklımızın kenarında bulunsun yokluk zamanında çaresiz kalırsak hallederiz :D
|
Alıntı:
|
Abi bizde seni bekliyoruz 4 gözle
haa bu arada aklıma yeni geldi kahvaltı olayı harikaydı Güven abicim kesene bereket :D |
Saat 15:55. |