![]() |
Alıntı:
rastgelsin... |
videoyu izledim...ama samimiyetimle söylüyorum...kurdu iğneye takmakta zorlanan arkadaşlar için çok kullanışlı...ama diğerleri için bence gereksiz bi aparat...videoyu izledikten sonra kesinlikle emin oldum...
onura bu mükemmel paylaşımdan dolayı teşekkür ederim...bi çok kişiye faydası olacaktır... rastgelsin... |
Doğanım,acemiyiz daha abisi:) ,büyüyünce aparatsız tutucam çupileri inşallah;)
|
Alıntı:
|
abi senin verdiğin resimlere baktım 2. resimde bişii farkettim bi kaç kişi bana iğnelere yakın kırmızı veya yeşil boncuk takmamı söylemişti ama aldırış etmedim ama 2.resimde farkettimki öyle bi gerçek varmış bende bunu paylaşmak istedim belkide bilen vardır...heee bu arada kırmızıyı balıklar daha çok severmiş...sırtılar için kullandığımız yapma balıklara bakarsak zaten genelde yeşil ve kırmızı oluyo demekki buda bana kırmızı boncuğu söyleyenlerin tezlerini doğru çıkarıyor.bu konuda daha çok bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen...
|
Alıntı:
eğer takımı elde tutarak kullanıcaksan sorun olmaz hatta faydası bile olabilir ama takımı bırakıp balığın kendiliğinden yakalanmasını bekliceksen o zaman problem şu... iğnenin üstündeki çok sayıdaki boncuklar ilk başta balığın dikkatini çekerken yemi ağızlayan balık buncuklarıda ağızlar ise ürküp yemi kusabilir diye düşünüyorum...bu arada sırtılar için kullanılar sahteler genellikle kırmızı yada yeşil oluyor diyemeyiz...avlamayı düşündüğün balığın o merada yemekten hoşlandığı balık cinsi ne ise ona uygun sahte yem kullanman en doğrusu olur diye düşünüyorum...bunu sadece kalamar için söyleyebiliriz belki...çünkü erkek mercanın olduğu yerde genellikle kalamar da olur ve o kırmızı tonları daha iyi iş yapar diyebiliriz...ama sahte balıklarda o kadar çok alternatif varki sadece kırmızı ve yeşille sınırlı kalmak pek akıl karı değil gibi geliyor bana... |
Arkadaslar o bahsettiginiz aparatlardan burada var.Ve cok ucuz 2 € en fazla 2,50
Ben agustosta Izmirdeyim insallah isterseniz size getirebilirim...Ama öyle 100 tane falan degil.... |
Cumhurcum sana tavsiyem 100 tane değil 1000 tane getirmen...parsayı toparlarsın gibime geliyor...
|
Onur Abi
gelmeden önce zaten belirli internet adresleri vererek size genel bir mesaj atacagim istekleriniz icin...Belirli bir yük ve bütce dahilinde getirebildigimi getirecegim...Türkiyede fiyatlar gercekten cok pahali ben bunun nedeninin ithal mal olduguna inamiyorum...Cünki 1999 a kadar biz Antalya da DAM ve BALZER firmasinin Türkiye distribütörlügünü yaptik.Mallarin gelis fiyatlarini ben biliyorum...Saticilar ragbet cok oldugu icin fiyatlari yüksek tutuyorlar.... Ama ayni sey burasi icinde gecerli... saticilar en az % 300 kar la satiyorlar... Nediyelim KAHROLSUN KAPITALIZM :) |
ne diyorsuuuuuun....% 300 mü...???:oha:
aboooov....o zaman burda kazığı hamuduyla sokuyorlar kanımca:( |
Saat 07:13. |