![]() |
abi, gene deli olcan biliyorum ama iddia ediyorum Akbukte yaz kış balık var, devamlı takip ediyorum. Atlayıp gidicez Akbuke, çıkıcaz yola saat 5 te 7 de oradayız, alıcaz birkaç parça. Yol 180 km benzin de 80ytl tutuyor benim arabayla, gözünüz alıyorsa atlar gideriz, yok uzak derseniz, gideriz Ildıra oturur deniz havası alırız napalım. Işte o hastalıktan hepimizde var, ben duramam iğdelere kadar, dikerim bi iğde ağacı seraya 1 hafta sonra çiçek açar, zaman geldi demektir :deli:
Levrek derseniz, ben de Ishak abi gibi rapala , at-çek hiç denemedim, 1 tane ufak silikon aldım ama öyle duruyor. Siz de takip ediyorsunuzdur, son haftalarda çıkanlar da tekne ile öyle ahım şahım av yapamadılar, ne Foça ne Kuşadası ne de Ildır torik çiftliği, adam başı 2 şer üçer çekip geliyorlar. Göksel 2 haftada 1 gidelim derseniz, atlarız gideriz Akbüke yada 1 sonraki Güllük körfezine hadi bakalım balık olmasın. Kış aylarında balık çiftliklerinin yanında balık olmaması mümkün değil zaten hem bizim 2 hafta önce tuttuklarımız hem de Onurun Ildırdan yakaladıkları bunu gözteriyor, haaa yaz gibi değil ama olsun adam 2 kilodan fazla balık tuttu Ildırda. Eskiden gondermiş olduğum Akbuk haritasini bir inceleyin , körfezin coğrafi konumu, karşısında sürürüyle balık çiftliği olması şansı artırıyor. Az gideriz öz gideriz ama balığa çıkarız , ben evde duramam |
levrek!!!!!!!!!!
arkadaslar !! mart ayinda nasipse canakkaleye gelicem yani memleketime 2 haftaligina ve tabiri caizse 24 saat baliktayim özellikle kilitbahirde kale altinda bilenler varsa vera cafe-barut iskelesi derler bizim orda.sadece levrege bakicam hayirlisiyla inanin can atiyorum can!! bu cok acaip bir duygu cok!!! Allahima sükürler olsun bana balikcilik hevesini verdigi icin diyorum:) :) :)
|
Volkan balık için yanıyor arkadaşlar,şimdiden hazırlıklara başladı bu gün yeni bir rapala almış çok güzel bir şey bence tam deniz için,levrek veya lüferde iyi iş görür diye düşünüyorum izine kadar 20-30 rapala yapar takım çantasında bununla beraber iki kamış ve bir iki makinada ekleyecek gelecek günlerde malzemelerine,siparişi bizzat bana verdi bakalım iyi iki kamış bulmaya çalışacağız artık bir ikide makina aldınmı volkancığım kimse tutamaz seni.
|
duayenim!!!!!!!
yasa selim abi !!!! aynen yazdiklarin gibi olcak insallah!!! sen beni zaten burda formula-1 pilotu gibi yetistiriyorsun teoriler senden icraatlar benden bak neler yapicam inanki cok sabisizlaniyorum!!!:)
|
Alıntı:
|
önemlidir
Alıntı:
ben çok önemli(hastalık vs.) gibi bir olay olmaz ise katılırım.....:) |
akbük
2 Eklenti(ler)
01 ...hepimizin bildiği kıyıdan avcılık yerleri
02.. de ise hem kıyıdan hemde 70/80 m tekne ile açılınca dip balıgı tutulan yerler ..iki adet koy... rüzgar almıyor...ifadeye göre çok sakin yerler.. |
rastgelsin ishak abi ...maceralarını sabırsızlıkla bekliyoruz....
|
Muvaffak abi ilk resimde soldaki kucuk adacigin solu biim avladigimiz yer. Yalniz burada cok erken gitmek laizm zira gece cok iyi balik yapiyor
|
Muvaffak Abi kefal olur, özellikle de çevrede sıcak su kaynağı varsa. Ama onlar bile bu mevsimde kıyıdan biraz açıkta gezer. Yine de kıstırdın mı güzel av yapabilirsin kefalden yana...
|
Saat 21:52. |