![]() |
Arkadaşlar yazdıklarınzla beni onore ettiniz çok teşekkür ederim. Ama hem anlatımlar hemde resimler sizlerle birlikte o anları yaşamışım hissi uyandırıyor. Sizler gibi çok değerli insanları bir biriyle tanıştırmamak olurmu hiç, ayrıca kaptanlıkta iyi durmuş sende Onur'cum. Konun özü gelemesemde sizlerin tanışmasına ve böyle güzel bir günü yaşamanıza vesile olduysam ne mutlu bana. Umarım daha çok tanışmalara vesile oluruz hepimiz. TEŞEKKÜR EDERİM.
|
1 Eklenti(ler)
İşte günün bahtsız bedevisi....Arkadaş hırsız iğneye:oha: dübürüden geldi ama ne geliş...Sanırsın ki çupra ya da fangri çekiyorsun...Dedim hazırlayın kepçeyi eneee birde ne görelim...Demekki gerisinden yakalanan mahlukat-i vahşiye daha bir ağır geliyormuş...:D :D :D
Not:kötü örnek teşkil etmesi nedeniyle fotoğraftaki sigara için özür dilerim... |
Arkadaşlar çok güzel bir gün geçirmişsiniz. O gün ben de orada olamadım ama kısmet bir dahaki organizasyonda tanışırız inşallah. Süleyman Abi ve Haldun için yorum yapmıyorum zaten, her ikisini de tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum.
Bu arada barbunu nerden buldunuz diye sormadan da edemeyeceğim yani :D. Yalnız Onur'da performans düşüklüğü var, bu sefer çuprasız dönmüş :D... |
Alıntı:
|
Mertikom hep çupra hep çupra olmaz ki...Yalnız bir ara çok sağlam bişey oturttum ama kısmet değilmiş gelmedi meret...Yarı yolda çark etti...;)
|
Mert teşekkür ederim kardeşim. Bende çok şanslıyım sizler gibi dostlar ve arkadaşlar edindiğim için. Bu site oltam oldu, ucuna takılan balıklarda siz dostlarım. Kimseye haksızlık etmiyelim bu sitedeki herkese gerek buradaki satırlarda, gerekse tanışıpta oluşturduğumuz ve göstermiş oldukları dostluktan ötürü herkese teşekkür ediyorum.
|
Yol Harİtasi Da Benden
1 Eklenti(ler)
benden övğüyle bahseden arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ancak fazla bir şey yapmadığımı da belirtmek istiyorum. av olarak; arkadaşlar kabül etmese de zayıf ve cılızdı. inşallah bir dahaki sefere.
mapsend den de yolumuzu ve avlaklarımızı işaretlemeye çalıştım. tüm üyelere, yapacakları avlarda RASTGELSİN diyorum. |
Gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz abi.. balıklar güzel ortam güzel tabi muhabbet daha güzeldir..:) bu arada o güneşin batışına bayıldım. Güzel resim
|
Ersen teşekkür ederim kardeşim...Bir zamanlar hobilerim arasında fotoğrafçılık da vardı...Digital makinamı daha yeni aldım ve ilk defa aliağa'da kullanmak nasip oldu...İnşallah bundan sonraki avlarda daha güzel ve neşeli fotoğraflar çekmek nasip olur...
|
olay budur...gönlünüzce bi gün geçirmişsiniz...
rastgelsin... |
Saat 21:47. |