![]() |
Alıntı:
|
İshak abicim ava çıkmadan önce gideceğin zaman ve mekanı bildirmekle doğru olanı yapıyorsun bence...Tekne için aynı şeyi söyleyemem ama kıyıdan gideceğin zaman oraya gitmek isteyen başka kişilerin de sana eşlik edebilmesi açısından bence çok faydalı bir paylaşım oluyor...Sen içinden geldiği gibi yapmaya devam et derim abi,hiçbirşey senin o tatlı canının sıkılmasından daha önemli değil...Saygılarımla...
|
İshak dostum, senin derdinin çaresini ben biliyorum,şimdi olay şöyle;önce çarşıdan kurşun alıyorsun sonra da bir hocaya gidip bu kurşunu başının üstünde döktürüyorsun.Dökülen kurşunu alıp takıma bağlıyorsun ve doğru çupra avlamaya gidiyorsun.Bak gör tüm uğursuzluklar bitmiş olup kovan balıkla dolacak,sevgilerimle
|
İshak abi 27 ocakta işyerinden arkadaşlarla urla/adalar civarına bi çıkartma yapalım dediydik (hava iyi olursa tabiiki) ama içime kurt düşürdün şimdi.
|
Erdal abi yanınıza taze hamsi ve zoka ve bilimum değişik renkte çapari alın gidenlerden duyduğuma göre herkes kovalar dolusu uskumru tutuyormuş
|
Olur Taygun kardeş sağolasın... İnşallah bi mani çıkmazda...artık rüyalarıma girmeye başladı, balığa çıkmaya çıkmaya.Yalnız bu zoka olayını tekneden hiç denemedim. Takımı iyice tabana indiriyormuyuz? Birde tüylü çapariyi demir atmadan tekneyi akıntıya bırakarak kullanmak daha iyi sonuç veriyor diyorlar.
|
Uskumru ve amca oğlu kolyoz yüzeyin hemen altında 5-6 metre derinlikte bulunur zokayı atıp az bi süre bekledikten sonra varsa zaten atlar yoksa yemi tazeleyip tekrar atıp şans denemek gerekli. (zokaya ek bir kurşuna gerek yok)
Çapariyi demirli teknedede yapabilirsiniz akıntıya bırakarakta ama akıntıyla daha verimli olur diye tahmin ediyorum. |
Alıntı:
erol bey cok yerinde bi tespit benim de söylediğin şeyleri yapmam gerekiyor başka care yok:deli: |
Alıntı:
Rasgelsin. |
Alıntı:
|
Saat 06:33. |