![]() |
erol bey tebrikler bu hafta en güzel rapor sizden resimdeki kamış hakkında bilgi verirmisin
|
sormamın sebebi dam ın indirimi bitmeden 240 20-40gr 2 parçalı kamış sipariş edeceğim atçek için sırtıdada kullanabilirmiyim bu aksiyondaki bir kamışı
|
Merhaba Cevat Bey,
yanıtın geçikmesi için kusura bakmayın,bu aralar oldukça yoğunum.Fotoğrafda görmüş olduğunuz kamışı, o gün deneme maksadıyla kullandığım Alba Star ın iki parçalı,La Libertadi 3284 modelin 2.10 m.lik,100-200 gr atarlı ve 15 YTL.ye satılan kamışıydı.Fiyat performans olarak oldukça memnun edici bir sonuç verdi.Dip avında zaten en ufak tıkırtıları hissettirmesi yanında (100-200 gr.atarlı olmasına rağmen) rapala aksiyonlarına da aynı tepkiyi vermiş olması bakımından oldukça iyi idi. Bahsettiğiniz kamış,at-çek kullanımında sahte yemler için idealdir,hatta max.40 gr yerine 25 gr.lara kadar düşün derim.Lakin tekneden sırtıda kullanabilir miyim, diye düşündüğünüzde size cevap veremeyecektir.Bu tip aksiyonlu kamışlarla ya kıyıdan ya da tekneden ister sabit ister akar halde kıyıya doğru kullanarak av yapmanız mümkündür.Umarım sorunuza cevap verebilmişimdir,sevgilerimle |
Erol bey müthiş bir av olmuş.
Tebrikler...:) |
erol bey bir yardım daha rica ediyorum avmarkette stoklar sınırlı 5-25gr 1.80 var parçalılarda veyahut 10-30gr 2.10cm ,teleskopikte 10-30 gr mın herboyu var .tabiiki pahalı modellerde hepsi mevcut ben bu 1.80 mi alsam yoksa kısamı atçek için bu sezon atçek ile balık yakalamam milli olmam lazım elimde 30-60 gr 2.40 var iyi atış yapamıyorum yada 10-30 gr 2.70 mi alayım teleskopik ama parçalı kamışda kullanmadım daha güzel kullanımı herhalde
|
Cevat Bey,yanıtın geçikmesinden dolayı kusura bakmayın,kanımca 2.70-3.20 lik bir kamışla daha iyi verim alacağınızı düşünüyorum,gerçi herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir kamış boyu sınırlandırması yapmak yanlış olur ,çünkü kişiye göre boy,fiziki güç ve teknik değişkendir.Bunun dışında misina ve makine seçimininize de kamışa uyumlu seçmeniz gerekmektedir,sevgilerimle
|
Saat 03:08. |