RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   akbuk2-27ocak2007 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2315)

giritli 29-01-2007 07:45

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
Abicim senin gazabından kaçan mırmır ve çupraları biz yakaladık izmirden gelip burdada bizi mi buldu diye hayıflandılar önce ama seni bu hafta yanımıza almadığımızı söyleyince rahat rahat şahadet getirip hakkın rahmetine kavuştular :D

Tago....allahıma binlerce şükür ki hayvan hakları mahkemesi yok:D :D :D
Olsaydı bunlar beni kesin yargılarlardı...

HALDUN YALIMLI 29-01-2007 08:36

Kardeşim allah içinize sindirsin, yazılardan ve resimlerdende anlaşıldığı gibi çok keyifli bir av geçirmişsiniz. Balıksızda kalmamışsınız tebrikler.

aganta borina borinata 29-01-2007 09:45

Alıntı:

theimam35 tafarından gönderildi
oraya girmesine giriyorumda resimlere bakamıyorum girdikten sonra tıklamadığım yer kalmadı nasıl bakacağız.:(

arkadaşlar net teki video dosyalarını sorunsuz olarak izleyebilmek için şu üç playerin bilgisayarınızda yüklü olması gerekir...windows media player, adobe flash player, quicktime player...

netteki görüntü paylaşım siteleri genelde bu programlarla görüntü izletirler... yukarıdaki linkte de quicktime playerle izleme olanağı sunuluyor... sanırım izleyemeyen arkadaşlarda bu programlar yok...tabi ilk linkteki sorunun dışında...ilk link uyarı veriyor...ancak link diğer mesajlarda düzeltilmiş...

nette sorunsuz olarak video izlemek istiyorsanız yukarıda yazdığım üç programda bilgisayarınız da kurulu olmalıdır...

bu arada güzel bi av olmuş ellerinize sağlık...bu havada geceden ava gitmek cesareti, ya çılgınlıktır...ya da artık gırtlağa kadar gelmiş bi av tutkusunun neticesidir...

rastygelsin...

Güven ÖZYELDAN 29-01-2007 10:47

ooooooooo bu fırtınada bu kötü hava şartları altında gayet güzel bir av olmuş elinize kolunuza sağlık arkadaşlar hafta sonu mertin dediği gibi denizden tokat yiyen bahtsızlatdan biriydim bende koca gün at çek yaklaşık 30 kusur nokta gezdim takılan küçük bir zargan oda garibim sırtı ya atlamamış merak ederken çarpmayı yemiş sanırım dip takımlarımda tek bir vuruş bile almadım urla iskelede marinanın olduğu yerde sardalya ile 200-250 gr civarlarında kefal çekiyorlardı teknelerin üstünde ve hiç boş bırakmıyor kefalde kefalciler burdan duyuralım bunuda ve son nokta olarak çeşme altından kaptanın yerinde yenen bir porsiyon köfte ve içilen 1 bira ile hafta sonunu kapatmış oldum ara sıra sanırım tek takılmak iyi geliyor insana ben bayağı dinlendim galiba sahillerin en güzel dönemleri bu dönemler sessiz sakin gürültü yok kargaşa yok ortada tadını cıkartmanız dileğiyle...

giritli 29-01-2007 11:00

Alıntı:

Güven ÖZYELDAN tafarından gönderildi
son nokta olarak çeşme altından kaptanın yerinde yenen bir porsiyon köfte ve içilen 1 bira ile hafta sonunu kapatmış oldum ara sıra sanırım tek takılmak iyi geliyor insana ben bayağı dinlendim galiba sahillerin en güzel dönemleri bu dönemler sessiz sakin gürültü yok kargaşa yok ortada tadını cıkartmanız dileğiyle...

eyvallah kardeşim....demek tek takılmak iyi geliyor öylemi...biz seni yoruyoruz :( tabi ondan sen her seferinde yatıp uyuyorsun,anlaşıldı şimdiiiiii....:D

Güven ÖZYELDAN 29-01-2007 11:13

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
eyvallah kardeşim....demek tek takılmak iyi geliyor öylemi...biz seni yoruyoruz :( tabi ondan sen her seferinde yatıp uyuyorsun,anlaşıldı şimdiiiiii....:D

:D :D anlama organlarının yeri değişti kardeşim galiba beraber gidemedik sen kırmızıyı görünce mertte pazara salladı kendini benimde en ygun günümdü doğruya doğru kendi uzvuna göre takılmayı özlemişim doğrusu o anlamda kullandım yoksa sizden sıkılmak yorulmak falan yanlış kelimeler kardeşim:D

giritli 29-01-2007 17:02

Alıntı:

Güven ÖZYELDAN tafarından gönderildi
:D :D anlama organlarının yeri değişti kardeşim galiba beraber gidemedik sen kırmızıyı görünce mertte pazara salladı kendini benimde en ygun günümdü doğruya doğru kendi uzvuna göre takılmayı özlemişim doğrusu o anlamda kullandım yoksa sizden sıkılmak yorulmak falan yanlış kelimeler kardeşim:D

hadi bakalım öyle olsun:D :P :D
ama sen yinede giderken alo de...belki sofrada sana eşlik edebilirim,tabi istersen;) ...
sonuçta kartı balık avı için yedim...;)

ADNAN 30-01-2007 21:14

Çİpu

Tago tebrikler, hem balık hem zevki olmuş hayırlısı olsun....

ahmetcakir09 17-01-2008 21:27

merhabalar

merhabalar ben ahmet.bu aralar akbükte balık yaparmı ögrenmek istiyorum eger cevap verirseniz sevinirim.saygılar...

dejavus 28-01-2008 14:09

merhaba

Alıntı:

ahmetcakir09 tafarından gönderildi (Mesaj 46724)
merhabalar ben ahmet.bu aralar akbükte balık yaparmı ögrenmek istiyorum eger cevap verirseniz sevinirim.saygılar...

biz de bugünler de akbüke gitmeyi düşünüyoruz ama kıyıdan av yapilabilecek yerler ve bu mevsimde balık çıkar mı çıkmaz mı o konuda şüphelerimiz var.avlana arkadaşların yardımını bekliyorum..

Saat 15:17.