![]() |
atom marka motor olabilir hem deniz hemde göl için ideal bi mmotor
|
Alıntı:
ben bir marka tvsiyesi yerine hem atçek hemde normal yemli takımda kullanacağın için alacağın makinada yedek makara olmasını göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim..Böylece misina değiştirmek yerine makara değiştirerek olayı kısa zamanda halledebilirsin.. |
Ben yeni remixon elite 40 aldım hem hafif hem cok hızlı sarımı ve ucuz tavsiye ederim
remixon elite 40 40'lık küçük makara, 5 rulmanlı, 100m/0,40mm Misina kapasitesi, 5,14:1 yüksek devir oranı, arkadan kalama [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Remzi abi kesinlikle katılıyorum,at-çek için hyperloop'un üstüne makine tanımam desem yeridir.30 luğunu kullanıyorum,ben de çok memnunum.hafif,sağlam,güçlü yani yarı yolda bırakmaz. :)
|
merhaba arkadaşlar,
ben at-çek için banax SI800 kullanıyorum. İskenderun`da 3-4 kilo arası kocaman kofanaları rahatlıkla çekiyordum. tek sorun balığı kıyıya almakta. bir de makinenin misina kapasitesi çok az. o yüzden çoook sağlam misina kullanmak lazım. hade rastgele, A.Can |
herkese yi günler bu ilk mesajım olacak bende at-çek yapmak için bir süredir araştırma yaptım yeni bir başılkta açmak istemedim üzerinde karar kıldığım kombinasyon bu acaba başka önerisi olan var mı yada bu malzemeleri kullanıp şikayeti olan
kamış-CALIFORNIA 270 CM PELICAN KAMIŞ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] makina-REMIXON ELITE 40 MAKİNE [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
biraz daha araştırdım makinalar konusunda kararsızım gönlüm ryobi'nin bu modelinde ama aklımı çelen başka markalarda var acaba yorum yapabilir misiniz?
RYOBI ECUSIMA 4000Vi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] diğerleri REMIXON ELITE 40 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] REMIXON KING 40R [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] REMIXON CHARISMA CH40 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shakespeare Omni RX [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shakespeare Cosmos RD [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kamış için ise bir önerisi olan?üstte verdiğim pelican'ın atarı uygun değil sanırım?lütfen bir cevap?:) |
Saat 00:18. |