![]() |
Muvaffak abicim seni çok Unakıtan gördüm yahu :D
Surf casting makinaların özelliği uzağa atabilmek işin esprisi bu normalden uzağa yapılan atışlar kış aylarında büyük avantaj sağlar diye düşünüyorum çok pahallıya kaçmadan bir makina alınabilir. |
Alıntı:
|
[quote=moz]Öncelikle bir Shimano fanatiği olarak doğru bir seçim olduğunu ifade etmek isterim. Yazarken utanıyorum ama 8 tane makinem var. Farklı amaçlarla kullanıyorum. Bunun karşısında da 7 tane kamış… Makinelerin 4 tanesi Shimano. Abu, DAM yanlarına bile yanaşamaz. Daiwa’lar için bir yorum yapamayacağım. Ancak fanatiklik derecesinde Daiwa düşkünü olan arkadaşlarım var. Bu arkadaşlarım E-Bay’dan kullanılmış Japonya üretimi Daiwa topluyorlar. Temizliyorlar ve seyrediyorlar. Bir kaçı elimden geçti, muhteşem makineler olduğunu ifade etmek isterim.
Doğru şu anda shimano açık ara önde ama bundan 20-25 sene evvel D.A.M ın yanına kimse yaklaşamıyordu,ayrıca dönem dönem abu da iyi makinalar üretti bu her marka için geçerli,shimano şu anda önde gibi görünsede son zamanlarda kaliteden ödün vermeye başladılar,özellikle 50 euro civarındaki makinalarında. |
Alıntı:
hislerime tam tercüman olmuşsunuz. bu sözleriniz üzerine söyleyecek söz kalmamış. ben ekonomi ile bunları kastetmiştim. teşekkürler ve selamlar. |
Eğer Ebay'dan almayı düşünürsen aşağıda linkini vereceğim kişi ücretsiz sevkiyat yapıyor ve güzel aletler var.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Ben bu şahıstan daha önce mal aldım (makine değil) Türkiye'ye de gönderiyor. Bu arada İngiliz Pound'unun değerinin yüksek olmasından dolayı makineler İngiltere'de daha pahallıdır. En azından benim gözlemim böyle
|
Tebrik
Onur kardeşim siz doğruyu bulmuşsunuz
Güle güle kullanın derim ben Saygılar |
arkadaslar bana acil bir makina lazım bu arada kamış olarak bunu aldım ama şimdi makina lazım 200ytlye kadar verebilirim saglam uzun ömürlü bir makina lazım deniz kıyısından atıyorum ne kadar uzaga atarsam tabi o kadar iyi benim için...ilgilenirseniz sevinirim bu arada seçtigim kamışı göstereyim sizlere yorumlarsanız sevinirim....[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
haftaya hisardan shımano modellerini alıyorum inşallah.
eğer beklerseniz ve kullanma fırsatım olursa ayrıntılı bilgi verebilirim. |
Saat 23:49. |