![]() |
Bu hafta sonu için tekne ile balık düşünen arkadaşların dikkatine.....
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Alıntı:
|
Adnancım teşekkürler birde..benim bir araştırmam oldu:
Arkadaşlar bu gün benim burada Ayrancılar/gaziemir hattında çalışan bir araç sahibi şöför komşum ile konuştum. pazar günleri için 100 km. ye 100 yt alırım dedi.. araba sıfır ve 18 kişilik peugeot efendi insandır.sabah götürüp akşam getiririm dedi.. tabii km. başlangıcı ayrancılar olacagı için bu rakkam maalesef bu şekilde izmir içinde olsaydı daha ucuz olabilir miydi ? bilmem? ama kıyıdan avlanmak için toplam 10 kişi olursa adam başı 10 ytl gibi düşer.. tabii belli 1/2 noktadan topluca elemanlar alınır... böyle bir olasılıkta var.. yani izmir içindekiler mesela narlıderede toplanıp oradan ildır vs. gidilebilir. kaç km ise ona göre km/1 ytl gibi hesap çıkar ..dedi.. sizlerin görüşüne sunuyorum...ayrıca km hesabı daha ucuza gelebilecek bir minibüs çü tanıdığı olan varsa oda konuşsun..ki bir sürü insan bir arada olalım |
Alıntı:
Tago'cuğum bana hava biraz yüksek gibi geldi.....Hava yüksek olduğu zaman da ''maşallah polyester tekne tadından yenmiyor''......:P |
Bitsin artık şu fırtınalar :'( :'( :'( ...
|
Alıntı:
|
karadan veya tekneyle
arkadaşlar sanırım herkez planını yapmış ama ben daha bekliyorum , tekne işi yattı hava muhalefeti dolayısıyla, herkez bir program yapmış ama cumartesi gecesine kadar siteden umudu kesmiyorum, muvaffak abi bende citroen c15 kamyonet var arkada yolculuk yapan arkadaşlar vardı bence rahattılar yani4 arkada 2 de önde 6 kişi ben alırım, ama senin münübüs cazip değil bence abi çeşme git gel 200 km adam başı kaç ytl oluyor bizde yem de teknede dahil o paralara çıkarıyoruz tahmini şimdiye kadar toplam 25-30 dan fazla harcamadık abi bilgilerine ... ben hala umutluyum karadan av ve muhabete pazara....:) :) çeşme- germiyan ı da düşüne biliriz .çeşmeye benim araba 40 ytl ye gider gelir :D
|
Alıntı:
Arkadaşlara baktım cayarlarmıki diye ama nafile... Herkes yanıp tutuşuyor balık diye, Gideceğiz bakalım Zeytineli'ne, Biz cumartesi, siz pazar; hepimize rastgele... Şu balık sevdası şair etti nihayetinde:D :D :D |
vay be "bu durum için" keşke İzmirli olsaydım diye iç geçirdim şimdi... :D :D herkes bi tarafa gidiyor, program-organizasyon yapılıyor katılacak kimse yok.. :soru: otobüse atlayıp gelsem mi acaba?? :D
|
Alıntı:
ileride tüm arkadaşların aklında bulunsun...bana gelince benim uzakta olmam dezavantajım.. |
Saat 06:25. |