![]() |
Alıntı:
|
Selam Arkadaşlar,
linkler halen günceldir ve maalesef bunların dışında henüz daha iyi tahmin linklerine rastlayamadım,lakin değişen dünya hali yani eko sistemdeki dengesizlikler son iki senedir bu tip tahmin sitelerinide sıkça yanıltığını görmekteyiz.Bu yüzden genelde aynı bölgelerde avlanan kişiler göreceklerdir ki mevcut bölgenin kendine has yapısını gerek mevsimsel gerekse günsel olarak kendisini bozmadığıdır.Örneğin A bölgesinde sabahları genelde sakin(1-2 gibi),öğlenleyin başlayan poyraz ya da lodosla (3-5 gibi) akşam saat altıdan sonra tekrar sakin olan bir bölgede olduğu gibi.Bu arada balığa çıkmadan internette verilen değeri unutmayıp not alır iseniz bunu bölgenizde kıyaslama şnsına sahip olursunuz ve böylelikle bir sonra av gününüzde internet+deneyim ile çıkıp çıkmamak arasında kolay karar verme şansınız olur,sevgilerimle |
Alıntı:
Hava tahmini için bir makale vardı martılara, havaya, güneşin rengine falan bakarak havayı tahmin etmekle ilgiliydi. Onu bulayım ben... |
Gördüm o yazıyı bende Taygun, ama öyle şeylerden çakmam ben yav :deli:
|
Dostlar, internette aranırken bu tahmin sitesini buldum [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] , sizde bir deneyin belki işimize yarar oldukça nitelikli bir tahmin sitesi gibi geldi bana.
|
Selam Arkadaşlar ,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] linkinden yenilenmiş halini görebilirsiniz.Saat dilimleri üçe düşmüş,geçmiş tarihli hava tahminlerini görüntüleme,akıntılar,plakton ve bacteri oranları vs,bilgiler eklenmiştir,sevgilerimle |
Teşekkür ederim üstadım tam aradığımız şeydi bu!!
İyi bayramlar!!! |
paylaşım süper ama en güvenilir hangisi...
|
Alıntı:
Saati saatine tutuyor tahminleri. |
Taygun Kardeşime katılıyorum, poseideon en az yanılan.
|
Saat 06:29. |