![]() |
Alıntı:
sizin oraları bilmem ama galiba burada iğdelerin çiçeği hiç düşmüyor.:D bazen buruşsada hemen kendini toparlıyor.valla ne diyeyim sizin adınıza:'( :'( :'( bu sabah yine balıkta idim ve iki ispendek iki çıpra aldım.ispendekleri kırmızı kafalı sahte balıkla çıpraları da midye ile yakaladım.:) benim şansım burada olmam. hepinize gönlünüzdekiler rastgelsin... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] rauf abi yine resmi ufaltamadım. sevgili taygun ilğilenir herhalde.. |
Aah İsmail abi, beni kaşındırıyorsun , bak bu hafta sonu da devamlı yağmur var, 2. haftayı da boş geçeceğim anlaşılan sen de böyle yapınca hiç olmuyor ama , atlıcam gelicem oraya 1 patlak mamunla sen o zaman gör çipuraları
|
İsmaİl Abİ Tebrİkler Çok GÜzel Avlar OlmuŞ :helal: , Bİzde Ara Sira Gaza Gelİyoruz Ama SonuÇ HİÇ BÖyle Olmuyor Ne Yapcaz Şİmdİ??????:haha: :haha:
|
İsmail ustam yaktın kavurdun ortalığı yine
|
ismail abi egeden daha bol çupra var senin merada tebrikler
|
ismail abi döktürmüşsün yine valla helal sana abi:D :D :D
|
ismail abi tebrikler. yapmışsın yapacağını. anlaşılıyorki sezonun açılmasına az kaldı. sana bir sorum olacak: tuttuğun bu balıklarda havyar varmı?, atmışlarmı?.
|
Ustam hurmetler
yok deyip deyip çekiyorsun balıkları.her ne kadar olmuyor gelme desende,hava şartları elverişsiz olsa bile bu hafta sonu geliyorum. Pansiyondan yerimi ayır.Rastgele |
tebrikler ismail abi... o iğdelerin fidesinden dağıtsak diyorum biraz mevsimi gelmişken :D ...
rastgelsin... |
Alıntı:
bu tuttuğum balıklarda dökülecek havyar yoktu.çıpranın birisi yeni havyar tutmaya başlamıştı... |
Saat 21:53. |