RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Organizasyonlar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=35)
-   -   22-23 Nİsan Organİzasyonu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2743)

cevat2 13-04-2007 13:47

gökselcim,21 i alalım seni

giritli 13-04-2007 14:12

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
Şöyle bir durum var ki, 23 ü benim 1. evlilik yıldönümüm olacak, eğer hatırlamadan Lilia'ya ben 23 ünde balığa çıkıcam demiş olsaydım, beni bir daha göremezdiniz sanıyorum. Bu yüzden 23 ü katılmam mümkün değildir,22 si Pazar da muhtemelen katılamayacağım

Aman deyim hassas bir durum kardeşim...en iyisi hiç kasmamak o haftayı pas geçmek...sonra gideriz nasılsa yine...şimdiden tebrikler inşallah bir yastıkta kocarsınız...:helal:

gokseldbuga 13-04-2007 14:17

Alıntı:

cevat2 tafarından gönderildi
gökselcim,21 i alalım seni

21 seçeneklerde yok abicim ama sanırım ben kaçarım ;)

katiti 13-04-2007 14:27

Göksel ilk yıldönümünü kaçırsaydın gerçekten seni balık yemi olarak kullanırdı sanırım Lilia :D. Şimdiden tebrikler...

giritli 13-04-2007 14:41

valla bir kısmınıda tuzlardı...5 sene yeme para yok:P

igmsva 13-04-2007 16:20

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
Şöyle bir durum var ki, 23 ü benim 1. evlilik yıldönümüm olacak, eğer hatırlamadan Lilia'ya ben 23 ünde balığa çıkıcam demiş olsaydım, beni bir daha göremezdiniz sanıyorum. Bu yüzden 23 ü katılmam mümkün değildir,22 si Pazar da muhtemelen katılamayacağım

:D :helal: gökselim şimdiden evlilik yıldönümünü kutlarım, bencede ilk yıldönümü çok önemli......sevgiyle kalın kardeşim.....boş ver şimdilik balığı:D :helal:

Taygun KOCABIYIK 13-04-2007 18:02

Yer konusunda fikri olan?

cevat2 13-04-2007 18:12

taygun ben misafirim,siz bölgeleri daha biliyorsunuz,nereye derseniz yeterki zillerimiz çalsın, birazda atçek yapmak istiyorum.cumarteside gelebilecek olanlarla buluşabilirim vallahi susuzluğumu gidermem lazım 3 gün egede,yarın uluabat gölüne turnaya gidiyorum inşallah size güzel fotolar yollayacağım.

Taygun KOCABIYIK 13-04-2007 18:17

Alıntı:

cevat2 tafarından gönderildi
taygun ben misafirim,siz bölgeleri daha biliyorsunuz,nereye derseniz yeterki zillerimiz çalsın, birazda atçek yapmak istiyorum.cumarteside gelebilecek olanlarla buluşabilirim vallahi susuzluğumu gidermem lazım 3 gün egede,yarın uluabat gölüne turnaya gidiyorum inşallah size güzel fotolar yollayacağım.

Cevat abi organizasyonun ulusal düzeye gelmesini sağlıyorsun teşekkürler :) tabiki bu işin şaka kısmı tanışmaktan eminim çok mutlu olucam. ben bilmem beyim bilir diyerek ustalara bırakıyorum yer meselesini.

gıracemi 13-04-2007 18:23

çarşamba günü altınkumda kıyıdan baya bi zorladım şansımı ama mangal öksüz kaldı:'( çok tutarsız bi hava vardı.. sabah bi ara denize falan girsem serinlesemmi diye düşündüm, sonra yıldız esmeye başladı, sonra hava kaldı, 15 dk içinde ince bi lodosla 10 dk sağanak yağmur yaptı derken keyif, teşkilat hepten sulara gömüldü.. isyan mı? elbette değil ama bana soracak olursanız kıyı için erken.. ama mangal yaparız muhabbet olur diyosanız o başka.. aslında ben de oyumu kıyıdan yana kullandım ama ya benim acemiliğim tuttu yada balık daha kıyılamadı...

Saat 21:44.