RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   başımız sağolsun... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2813)

MEHTERAN 18-04-2007 21:16

Valla ne yalan söyliyeyim ben çok korkarım denizden. Çünki hiç deniz yolculuğum ve mecaram yok. Birkeresinde İstanbulda karşıya geçmiştik vapurla başım döner gibi oldu meğerse bu denizana adamı tuturmış.:)

gerence 18-04-2007 22:28

Yaşayan bilir sadece...!

Ancak yaşayan bilir ne demek istediğimizi Ishak kardeşim... Karaya ayak basınca insanın toprağı öpesi gelir:D mecbur kalmadıkça öyle havada denize açılmayacaksın, açıktaysan en yakın karayı bulacaksın sağ salim ;kural budur..!:helal:
Ancak o videolarda Çeşme mercanlarını da başka türlü yakalama şansı yoktur:helal: :helal: :helal:
Kıyıdan da dip sürütmeciği yapılamaz tabi. Denize açılıp Sakız Boğazında Kumbara civarına gitmek gerekir:D :D :D
Nice sağlıklı ,verimli avlara..;) Rastgelsin herkese... Önümüz yaz, av başlıyor:helal:

mufi 19-04-2007 06:21

Arkadaşlar çok vahim bir olay. evet tedbirsizlik var tekne boyuna göre insan sayısı devamlı dengeli olmalı ve tam teşküllü olmak lazım..hele bu dıştan takma ve fiber olayı patlıyan havalarda çok tehlikeli..bende o yüzden fiberi ve yamaha yı satıp . ahşap ve içten motorlu tekne almıştım nispeten güvenli ama arkadaşlar deniz patladımı... ki artık dünya düzeni değişti..3 diyor 5 vuruyor.. ben açıkçası acık denizdeki balık avcılıgı konusuna çekinceliyim..
ayagım karada olsun..her türlü ihtiyacımı gidereyim..varsın balık olmasın..
muhabbet olsun..

Egeli 20-04-2007 22:30

Çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin..
Ailelerine sabır versin..
Gerçekten denizin şakası yok...

seaman 21-04-2007 13:22

Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin başları sağolsun.Çandarlı'nın denizi çok tuhaftır olmadık yerde sertleşir ve akıntıları oldukça kuvvetlidir acemisi olan için çok tehlikelidir.Geçmiş senelerde benimde birkaç maceram oldu o bölgede ama deneyimli olmak hayatta kalma şansını arttırıyor.Denizin şakası olmaz diye boşuna söylememişler.

chondrostoma 21-04-2007 17:46

Olup bitenden sonra denizin şakası olmaz gibi laflar sarfetmenin belki bi anlamı yok ama, hakikatten acı..........
Allah rahmet eylesin , artık sabırlar yakınlarına..........

lambukas 02-07-2007 18:02

'Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olur inşallah...'

isk_ender 03-07-2007 08:40

allah rahmet eylesin....kalanlara sabır versin....

günay07 01-08-2007 22:10

geçmiş olsun

allah aillerine sabır versin :'( kendilerinede yaşıyolarsa allah sabır versin mefat ermişlerse allah onları affetsin:'( :'(

laruz 27-09-2007 02:14

vefat eden balıkçılardan biri (Ümit) çok yakın arkadaşım idi. Aynı zamanda komşum idi. haftada bir okey oynardık. kurtulanlardan birinin anlattığına göre,, alkolü biraz fazla kaçırmışlar. sonra demişlerki tekne batardı batmazdı. batırrırdık bakıramazdık derken tekne alabora olmuş. ümit kardeşim bidonlara sarılmış ve sürüklenmiş.. sonra bir daha haber alınamadı..3-4 gün sonra cesedi bulundu.. annesine sürekli sakinleştirici iğnesi vuruluyordu. kardeşim cenazesine gidebildi.. ben gidemedim.. Allah rahmet eylesin. başımız sağ olsun

Saat 12:42.