RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   10 Kg Lik Mercanlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2895)

m_ciran01 30-04-2007 20:49

sevgili trakonya resimde bile olsa karşıdan bakıp balıkların ismini söylediniz.Evet sağdaki tranca soldaki fangri sizi tebrik ediyorum.Sanırım bu konuda uzmansınız.Bu arada video görüntülerini şimdilik gönderemiyorum.Cep telefonundan çekildiği için henüz ayarlayamadım.Sevgili balıkçı Arkadaşlarım dan şimdilik özür diliyorum.En kısa zamanda göndericem.

Rauf 30-04-2007 22:16

Alıntı:

m_ciran01 tafarından gönderildi
sevgili trakonya resimde bile olsa karşıdan bakıp balıkların ismini söylediniz.Evet sağdaki tranca soldaki fangri sizi tebrik ediyorum.Sanırım bu konuda uzmansınız.Bu arada video görüntülerini şimdilik gönderemiyorum.Cep telefonundan çekildiği için henüz ayarlayamadım.Sevgili balıkçı Arkadaşlarım dan şimdilik özür diliyorum.En kısa zamanda göndericem.

Kıymetli arkadaşım yok uzman değilim malesef o güzelleri bir focalı profosyenel balıkcı olan arkadaşımın fotoğraflarından tanıyorum asıl uzman o benim mavideki güzeller adı altında yapmış olduğum bir slayt gösterisi var bu sitede yayınlanmıştı her halde kacırdınız onun linkini ekliyorum.hayırlı günler dilerim.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

aganta borina borinata 01-05-2007 08:15

ben yeni gördüm bunları yahu...bunlar mercan değil...başka bişeye dönüşmüşler... tebrikler...

rastgelsin...

bulsep 17-05-2007 14:27

Alıntı:

m_ciran01 tafarından gönderildi
ARKADAŞLAR BABAKALE DE PARAGATE İLE TUTTUĞUMUZ MERCANLAR
LAZ AHMET-SÜSLÜ-EVREN VE BEN

amatör balıkçılık sirkülerinde parakat ile avcılık yasak. sanırım bu arkadaşlarımız profosyonel.:)
rapor da belirtilse daha iyi olacak zira burası amatör balıkçılık sitesi.
yinede tebrikler.nsanın gözü gönlü açılıyor.
balıkların cinsi konusunda bir sorum olacak, bunlar mercanmı, sinaritmi, kofanamı yoksa fangri mi??
şimdiden teşekkürler:)

katiti 17-05-2007 15:08

Alıntı:

bulsep tafarından gönderildi
amatör balıkçılık sirkülerinde parakat ile avcılık yasak. sanırım bu arkadaşlarımız profosyonel.:)
balıkların cinsi konusunda bir sorum olacak, bunlar mercanmı, sinaritmi, kofanamı yoksa fangri mi??

Bunlardan biri trança, diğer fangri. Rauf Abi de belirtmiş mesajında ;)...

Rauf 17-05-2007 16:11

Alıntı:

bulsep tafarından gönderildi

Arkadaşım haklısın bunlar paragat balığı lakin burası amatör balıkcı sitesi olmakla beraber bağzı profosyonel balıkcılarında üye olduğu bir topluluk.ayırımcılık yok yalnız her kez kurallar neyi gerektiriyorsa onun icinde olması lazım.

bulsep 17-05-2007 16:20

Alıntı:

katiti tafarından gönderildi
Bunlardan biri trança, diğer fangri. Rauf Abi de belirtmiş mesajında ;)...

Başlık 10 kg. lık mercanlar olunca atlamışım diğer bölümü.:( :(

ADNAN 10-06-2007 23:25

videolarını bekliyoruz derya kuzularının...

ykmk 14-06-2007 10:43

Vay anam,vay babam,vay vay vay oğlu vay bunlar ne böle yaw.Azman vallahi.Resim açılırken azım açık kaldı.SÜper balıklar abicim.Tebrikler.

Saat 00:55.