![]() |
herkese guzel yorumlari icin cok tesekkur ederim. daha guzel avlari burada paylasabilmeyi umarim...
Alıntı:
Alıntı:
rastgelsin'de ilk raporumun buyuk balikla olmasa da bi dunya balikla olmasina sevindim ben de. daha guzellerini yayinlayacagimi umuyorum... Alıntı:
tekneye sabah suyundan aksam suyuna kadar 175 YTL odedik, 8 kisi. son kurusuna kadar da kaptana helal olsun, hem goturdugu avlaktan, hem sohbetinden, ayrica demledigi guzel caylardan dolayi:) yazin ara ara sizin o taraflara geliyorum, ama hep kisitli zaman oldugu icin pek de avlanamiyorum,umarim bu yaz denk getiririz, bana biraz oralarda yol yordam ogretirsiniz:) |
hocam tebrikler aile boyu av ve aile boyu keyif olmuş,;) işte bizim arayıpda bulamadığımız kadar iyi bir tekne de balık muhabbeti.:helal: inşallah bizde sizin gibi eşlerimizide getirebileceğimiz cümbür cemaat kalabalık bir rastgelsin tekne organizasyonu yaparız.:)
|
Abi siz ne yapmışsınız böyle maşallah diyecek bir laf bulamıyorum bütün avlarınız hep böyle bereketli olsun tebrik ederim.
|
Alıntı:
umarim kizillar, esmerler senin de oltani bos birakmazlar:D Alıntı:
bana hic kiskanclik kokmadi kelimeleriniz. yenge hanima ne yapip edip bir kere olsun oltayi tutturun, ve gene ne yapin edin bir balik cektirin. hanimlar da benim gozlemledigim, bizler gibi, bir kereden sonra bir daha asla iflah olmuyorlar:D Alıntı:
bu aralar cumartesileri ofisi acmiyorum, ama balik mevzusundan degil, izmir disina cikmak zorunda kaldigimdan. gene de en yakin zamanda bir cayimi icmeye bekliyorum. ayrica bulent abiyle hala bana "hadi" demenizi bekliyorum:) |
onur av muhteşem olmuş, ellerinize sağlık afiyet olsun. ancak son söylediğin cümle herşeye değer. umarım afiyetle yemişlerdir.
|
abicim kendimi resmen balıkçı tezgahına bakıyor sandım bir an maşallah allah daim eylesin...
|
Güzel bir Av .. tebrikler
Merhaba Arkadaslar ...
Cok güzel bir av olmus .... Yaninda raki ve salatayi unutmayin , afiyet olsun ..... selamlar |
Tebrikler, balıklarda en az sandviçler kadar güzelmiş:D
|
arkadaşım uzun zamandır böyle güzel av görmedim. tebrik ederim.
|
Sevgili Onur bizim bu taraflara gelirsen tabiki her konuda yardımcı olabilirim,benim ikametim Burhaniye nin içi olmasına rağmen ben günümün çok büyük bölümünü limanda geçiririm(iskele mah) çünkü teknem bu limanda bağlı teknem aynı zamanda benim ikinci evim,eğer gelirsen teknemin adı ve benim tanınma ismim "Hocam".
|
Saat 13:34. |