RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   06/05/2007 Mordogan (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2966)

orca 08-05-2007 13:49

herkese guzel yorumlari icin cok tesekkur ederim. daha guzel avlari burada paylasabilmeyi umarim...
Alıntı:

mufi tafarından gönderildi
maşallah ,maşallah .. berketi eksilmesin.. çok hoş.. fotoğraflarda...çok güzel..
madem bu kadar balık tuttunuz doğru balık haline..:helal: :helal:

aman muvaffak abi, bu kadar cok balik olsun da ben gene dagitayim, halle malle isimiz yok:D

Alıntı:

gokseldbuga tafarından gönderildi
başarılı bir av, herzamanki gibi ayrıntılı, heyecan verici, sürükleyici bir rapor tebrik ederim kardeşim.

sevgili goksel,
rastgelsin'de ilk raporumun buyuk balikla olmasa da bi dunya balikla olmasina sevindim ben de. daha guzellerini yayinlayacagimi umuyorum...

Alıntı:

amatör balıkçı tafarından gönderildi
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bu ne yavvvvvvvvvvvv maşallah diyor tebrik ediyorum affınıza sığınarak tekneye ne kadar ödediğinizi merak ediyorum.

bulent abi,
tekneye sabah suyundan aksam suyuna kadar 175 YTL odedik, 8 kisi. son kurusuna kadar da kaptana helal olsun, hem goturdugu avlaktan, hem sohbetinden, ayrica demledigi guzel caylardan dolayi:)
yazin ara ara sizin o taraflara geliyorum, ama hep kisitli zaman oldugu icin pek de avlanamiyorum,umarim bu yaz denk getiririz, bana biraz oralarda yol yordam ogretirsiniz:)

er35han 08-05-2007 14:04

hocam tebrikler aile boyu av ve aile boyu keyif olmuş,;) işte bizim arayıpda bulamadığımız kadar iyi bir tekne de balık muhabbeti.:helal: inşallah bizde sizin gibi eşlerimizide getirebileceğimiz cümbür cemaat kalabalık bir rastgelsin tekne organizasyonu yaparız.:)

Kozer 08-05-2007 14:50

Abi siz ne yapmışsınız böyle maşallah diyecek bir laf bulamıyorum bütün avlarınız hep böyle bereketli olsun tebrik ederim.

orca 08-05-2007 14:57

Alıntı:

giritli tafarından gönderildi
maşşallah maşşallah....avınız çok bereketliymiş...allah içinize sindirsin ama benim gözüm pembelerde kaldı vallaha...:D
inşallah bir dahaki avınızda iz-le go-la başlayan balık tutamazsınız hep pempe gelir:P

adasim,
umarim kizillar, esmerler senin de oltani bos birakmazlar:D

Alıntı:

nevzat tafarından gönderildi
Tebrikler ,sonucu memnuniyet verici,ayrıca aile ile geçirilen mükemmel bir av ve keyif günü,imrendim,hayran kaldım ne mutlu size...Kelimelerim kıskançlık kokuyo olabilir,elimde değil ,zira benim hanımın eline daha bir olta tutturabilmiş değilim.

nevzat hocam,
bana hic kiskanclik kokmadi kelimeleriniz. yenge hanima ne yapip edip bir kere olsun oltayi tutturun, ve gene ne yapin edin bir balik cektirin. hanimlar da benim gozlemledigim, bizler gibi, bir kereden sonra bir daha asla iflah olmuyorlar:D

Alıntı:

yalcinicli tafarından gönderildi
Sevgili Onur, cumartesi sabahtan geçerken mekanına uğramama rağmen kapalı oluş nedeni belli oldu. :)

Soğuk sandvicler süper, gelir elinden bilirim. :)

Ne o kırçalar öyle ? Parmak kadar. Pet şişeye de doldurmamışsın. :P

Uzun süredir özlediğim, ama bir türlü gerçekleştiremediğim harika görseller için de teşekkürler. Resmen mis kokusunu hissettim.

Sağlıcakla...

yalcin abim, guzel abim,

bu aralar cumartesileri ofisi acmiyorum, ama balik mevzusundan degil, izmir disina cikmak zorunda kaldigimdan. gene de en yakin zamanda bir cayimi icmeye bekliyorum.
ayrica bulent abiyle hala bana "hadi" demenizi bekliyorum:)

kturkol 08-05-2007 18:14

onur av muhteşem olmuş, ellerinize sağlık afiyet olsun. ancak son söylediğin cümle herşeye değer. umarım afiyetle yemişlerdir.

discus 08-05-2007 20:49

abicim kendimi resmen balıkçı tezgahına bakıyor sandım bir an maşallah allah daim eylesin...

BLACK SHARK 08-05-2007 21:13

Güzel bir Av .. tebrikler

Merhaba Arkadaslar ...

Cok güzel bir av olmus .... Yaninda raki ve salatayi unutmayin , afiyet olsun .....

selamlar

chondrostoma 08-05-2007 22:33

Tebrikler, balıklarda en az sandviçler kadar güzelmiş:D

mercan 09-05-2007 09:30

arkadaşım uzun zamandır böyle güzel av görmedim. tebrik ederim.

amatör balıkçı 10-05-2007 20:18

Sevgili Onur bizim bu taraflara gelirsen tabiki her konuda yardımcı olabilirim,benim ikametim Burhaniye nin içi olmasına rağmen ben günümün çok büyük bölümünü limanda geçiririm(iskele mah) çünkü teknem bu limanda bağlı teknem aynı zamanda benim ikinci evim,eğer gelirsen teknemin adı ve benim tanınma ismim "Hocam".

Saat 13:34.