![]() |
kefalde kullandıgım şamandralar soldaki hazır/ sagdakiler benim el yapımı (mıkyas için kürdan kullandım))
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
ellerine sağlık abicim...orjinalleri halt etmiş vallaha...:helal: :helal: :helal:
|
tebrikler muvaffak abi, hatirlarsin eskilerde uzun uzun yazismistik, ayni mekanlardayiz da ama bir turlu denk getiremedik birlikte avlanmayi. umarim en kisa zamanda...
|
buradaki şamandralar ortalama0,5 gr ile 1,5 gr arası dengededir..
ayrıca bu konuda........... İzmirlilerin dikk. ''' şamandralı avcılık ta yapalım biz amatör balıkçıyız her türlü balıgı tutarız''':artist: diyenler bana müracaat etsin ya bu taraflara gidelim.. yada bademler azmak mevkiine. oranın son durumu nedir bilmiyorum ama bu taraflar garanti.. gidelim hevesinizi alın. sonuçta üç seçenek var 1::D 2::'( 3::deli: olay budur.. (ben ordayken diger azmakta 2/3 kg lık kefaller oltaları kopartmış zaten..millet kafayı yemiş sinirden..) zaten sezon açılsın.. belevi var / kavakdere var/karagöl var gündemde... sazanlaaaaar |
muvaffak abim tebrikler, herhalde balığın belini kırmak dedikleri bu olsa gerek:deli: .
onurun dediği gibi sahalara hızlı bir dönüş yapmışsın,:helal: bi dahakine senin başı çektiğin bir kefal ekibi kuralım en kötü ihtimalle kefalleri besler sana bidahakine daha iri kıyım avlar bırakırız.:D :D |
nedemek Erhancım alimallah orada olan herkez e ben bu işi yaptırırım..
ben balık tutmam yine de sizin tutmanızı saglarım. hiç kurtulmaz.. |
Muvaffak bey tebrikler,güzel av olmuş
|
Muvaffak abi eline sağlık gerçekten güzel bir av olmuş .tebrikler ..
|
abi tebrikler,05-06 mayıs 2007 gece 23.30-03.00 ürkmezde sülünez ile balık aradım ama bulamadım 06 mayıs akşam suyunada meltem tur önünden geçen azmağın denize çıktığı yerde 7-8 defa olta sallama çalışmaları da sonuç vermedi, akşam suyunda erhan çulha da bana şahitlik yaptı dünya küçük birden karşılaştık.muvaffak abi tebrikler tekrar....
|
Alıntı:
sitemizin güzel taraflarından biriside bu işte...ömründe hiç görmediğin birisini ilk defa görüyorsun ama gıyabında tanıyorsun... |
Saat 15:24. |