RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   7 mayıs Gümüldür (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=2967)

mufi 08-05-2007 12:40

kefalde kullandıgım şamandralar soldaki hazır/ sagdakiler benim el yapımı (mıkyas için kürdan kullandım))

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

giritli 08-05-2007 12:51

ellerine sağlık abicim...orjinalleri halt etmiş vallaha...:helal: :helal: :helal:

orca 08-05-2007 13:22

tebrikler muvaffak abi, hatirlarsin eskilerde uzun uzun yazismistik, ayni mekanlardayiz da ama bir turlu denk getiremedik birlikte avlanmayi. umarim en kisa zamanda...

mufi 08-05-2007 13:41

buradaki şamandralar ortalama0,5 gr ile 1,5 gr arası dengededir..
ayrıca bu konuda...........
İzmirlilerin dikk.
''' şamandralı avcılık ta yapalım biz amatör balıkçıyız her türlü balıgı tutarız''':artist:
diyenler bana müracaat etsin ya bu taraflara gidelim.. yada bademler azmak mevkiine. oranın son durumu nedir bilmiyorum ama bu taraflar garanti..
gidelim hevesinizi alın.
sonuçta üç seçenek var
1::D
2::'(
3::deli:
olay budur..
(ben ordayken diger azmakta 2/3 kg lık kefaller oltaları kopartmış zaten..millet kafayı yemiş sinirden..)

zaten sezon açılsın.. belevi var / kavakdere var/karagöl var gündemde... sazanlaaaaar

er35han 08-05-2007 13:53

muvaffak abim tebrikler, herhalde balığın belini kırmak dedikleri bu olsa gerek:deli: .
onurun dediği gibi sahalara hızlı bir dönüş yapmışsın,:helal: bi dahakine senin başı çektiğin bir kefal ekibi kuralım en kötü ihtimalle kefalleri besler sana bidahakine daha iri kıyım avlar bırakırız.:D :D

mufi 08-05-2007 13:58

nedemek Erhancım alimallah orada olan herkez e ben bu işi yaptırırım..
ben balık tutmam yine de sizin tutmanızı saglarım. hiç kurtulmaz..

urfettin 08-05-2007 14:33

Muvaffak bey tebrikler,güzel av olmuş

Kozer 08-05-2007 14:54

Muvaffak abi eline sağlık gerçekten güzel bir av olmuş .tebrikler ..

ADNAN 08-05-2007 23:13

abi tebrikler,05-06 mayıs 2007 gece 23.30-03.00 ürkmezde sülünez ile balık aradım ama bulamadım 06 mayıs akşam suyunada meltem tur önünden geçen azmağın denize çıktığı yerde 7-8 defa olta sallama çalışmaları da sonuç vermedi, akşam suyunda erhan çulha da bana şahitlik yaptı dünya küçük birden karşılaştık.muvaffak abi tebrikler tekrar....

giritli 09-05-2007 07:58

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi
abi tebrikler,05-06 mayıs 2007 gece 23.30-03.00 ürkmezde sülünez ile balık aradım ama bulamadım 06 mayıs akşam suyunada meltem tur önünden geçen azmağın denize çıktığı yerde 7-8 defa olta sallama çalışmaları da sonuç vermedi, akşam suyunda erhan çulha da bana şahitlik yaptı dünya küçük birden karşılaştık.muvaffak abi tebrikler tekrar....

Adnan abicim keşke yanında boru kurdu olsaymış...o zaman durum değişebilirdi belki abicim ama olsun en azından stresini atmışsın bir nebzede olsa...
sitemizin güzel taraflarından biriside bu işte...ömründe hiç görmediğin birisini ilk defa görüyorsun ama gıyabında tanıyorsun...

Saat 15:24.