RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Selim (balıkcı) abi Nerede anketi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3106)

aserkansatı 05-06-2007 21:03

Alıntı:

Mrs.Balıkcı tafarından gönderildi
Evet olaya ben el koyuyorum...ben selimin eşiyim değerli rüzgar2 nin anketine istinaden yazıyorum...
selime interneti ben yasakladım o yüzden giremiyor..ayrıca ben şimdiye kadar balığa gidipte balık tuttuğunu hiç görmedim...sağdan soldan yarım yamalak almancasıyla adamlardan balıkları rica ediyor ve fotoğraf çektiriyor...işte şöyle malzemem var şunu aldım diyor ama evde balkonda 1.tane pet şişeye sarılı olta ucunda iğnesi paslı..1 tane saksı (içinde solucan besliyorum diyor) 3 tane vileda sapı (buda kamışmış) var..işte bütün malzeme bu...burada balık çiftlikleri var oraya gidip bir kaç balık yakalıyor adamlarla birde kavga ediyor neymiş yakaladığı balığı atmazmış....
neyse arkadaşlar benim sizden ricam selimi rahatsız etmeyin ona internet 48 gün yasak.....yasak.....

Seni ne kılığına girersen gir tanırım kardeşim benim.Kaçmaz benden...(Solucan muhabbetinden tanıdım...):D :D :D
:helal: :helal: :helal:

rüzgar2 05-06-2007 21:32

yakalarım ben onu virgülünden....:artist:

igmsva 05-06-2007 21:37

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
yakalarım ben onu virgülünden....:artist:

sami hadi artık açıkla

rüzgar2 05-06-2007 21:51

Alıntı:

igmsva tafarından gönderildi
sami hadi artık açıkla

evet açıklıyorum....selim abi yaşı biraz ilerleyince canlılara zarar vermeme kararı almışş.yani anlayacağınız yatırım yapıyor...bu yüzdende,,artık siteye girmiyormuş...şimdi güller,çiçekler,böcekler forumunlarına takılıyormuş....yalnız geçen bir forumda yakaladım :oha: :oha: :oha:
neyseee.....

igmsva 05-06-2007 21:59

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
evet açıklıyorum....selim abi yaşı biraz ilerleyince canlılara zarar vermeme kararı almışş.yani anlayacağınız yatırım yapıyor...bu yüzdende,,artık siteye girmiyormuş...şimdi güller,çiçekler,böcekler forumunlarına takılıyormuş....yalnız geçen bir forumda yakaladım :oha: :oha: :oha:
neyseee.....

:confused: :confused: :confused: :deli: :confused: :confused: :rolleyes:

balıkcı 05-06-2007 23:46

Sami kardeşim ben her siteye üye olabilirim bu çok normal,zaten çok yakında kendi sitemi kuracağım bu site sadece bilgi amaçlı olacak forum yok...

aserkansatı 06-06-2007 07:15

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi
Sami kardeşim ben her siteye üye olabilirim bu çok normal,zaten çok yakında kendi sitemi kuracağım bu site sadece bilgi amaçlı olacak forum yok...

Anlaşılan o ki Selim artık yok...Fena kızmış...Baksanıza ne kadar soğuk ve sert yazmış.:oha:

HALDUN YALIMLI 06-06-2007 07:50

Alıntı:

balıkcı tafarından gönderildi

Selim abi böyle bir şey yaparsan gerçekten amatörler için büyük hizmet olur. Bilgehan Sarp'ın sitesinden sonra, senin kuracağın sitde kaynak teşkil edecektir abi başarılar dilerim.:helal: :helal: :helal:

mufi 06-06-2007 08:06

Arkadaşlar olaylar / kişiler karışıyor siteye bir dedektif gerekecek gibi.:confused: :helal:

''Sanat bu işin sırrını bilenler için bir tutam otun içinde saklıdır. bilmiyenler ise onu bir dagın ardında sanırlar/ arap atasözü''

igmsva 06-06-2007 08:41

selim abi hoş geldin. özledik abi seni sanırım sami'de işletti bizi:D .
abi seni bu sayfalarda görmek istiyoruz. kızgınsın belli abi, ama kızgınlığın eminim kişileredir, kişilere kızgınlığını siteye mal edip bizi kendinden mahrum bırakıyorsun, bizim günahımız ne.....niye siteyi cezalandırıyorsun.....

Saat 23:30.