![]() |
Bu haftaki av videolarımı beğenen arkadaşlarıma teşekkürler....Arkadaşlar, hepinizinde bildiği gibi ''Hamlık'' had safhada idi.....:deli:
Ama bu haftaki ''bereketten'' sonra, hamlık kaldı dersem; yalan olur......:P |
hamdık, piştik diyorsun ha ishak abi, darısı olduğa..... e...eee oldukta yakalarsın bolcana kilolukları artık:D :D :D
|
ishak abicim tebrikler güzel bir av olmuş...ancak bişey dikkatimi çekti bu hafta bizde alyanaklılarla tanışırken doğrusu kendilerini tanımakta baya zorlandık..vuruşları çok etkisizdi zira ben tanışıncya kadar baya vuruşu önemsemeyip kaçırdım baktım olmucak kamışı elime aldım öyle yakaladım...
güzel abim devamlarını dilerim saygılar.... |
Serkan'ım biliyorsun bu işler nasip işi...Bazen denk geldiği zaman alıyorsun bir şeyler...İnşallah daha irileri ve iyilerinin sizlere denk gelmesi dileğiyle rastgelsin kardeşim...
|
Tebrikler, süper av olmuş.
|
İshak Abicim bu sefer şeytanda bacak macak bırakmamışsınız valla, kafa göz ne varsa girmişsiniz :D. Tebrik ederim ve tabii devamını dilerim ;)...
|
Alıntı:
Hadi canım sende...Sadece azıcık ''hamlığı attık o kadar''....:) |
Tebrik ederim balıklar süper. Darısı benim gibi çuprayı zor görenlerin başına.
İshak abicim "Sadece azıcık ''hamlığı attık o kadar''" diyorsun ya çatlatıyorsun bizi. Biz ne yapalım abicim müzmin hamlar olarak, çeşmedeki akvaryumdan bahçe duvarı yapan vatandaşın mekanına mı gidelim de hamlığımızı atalım? |
Isak, harika bir av olmuş.
Çekim yapmaktan pek olta atamamışsın. Çekimler de harika. Emeğine sağlık. En yoksul avınız böyle olsun... |
Alıntı:
Az balık tutmak veya çok balık tutmak işin 2 nci planı kalıyor bence....Çünkü kendi adıma konuşursam; bazı arkadaşların tutupda sergilediği balıklara bakmakdan çok; bazı arkadaşların tuttuğu balıklara bakarken onların bizlerlerle paylaştığı ''o ayrıntılı av yazıları'' benim daha çok dikkatimi çekiyor....O yazıları okurken vaya paylaşılan bir video çalışmasını izlerken adeta bende oradaymışım gibi çok büyük haz ve heyacan duyuyorum...Mesela geçenlerde Sevgili Onur Ovalı kardeşimin av anı yazısını okurken adeta kendimi bende orada zannettip büyük bir haz almışdım. Dedim ya, önemli olan dostlarla bir şey paylaşabilmek... |
Saat 22:43. |