RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   sezonun ilk İspendekleri.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3217)

varior 19-06-2007 12:11

Alıntı:

gıracemi tafarından gönderildi
sahte silikonların önüne kurşun kullanılıyormu arkadaşlar... takımı tam haliyle resmederseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

Hayır önünde şamandıra var, üç günlük tatile çıkıyorum dönünce balıkları (inşallah) ve takım resimlerini atarım... :)

Bi yere ayrılmayın pazartesi görüşürüz...

ilhanmania 23-06-2007 12:06

şamandıra kullanımını bılmıyorum fakat,,bızım buralarda daha çok gezer kursunla atılıyor...bende 10 gundur sahte yemler denıyorum hiçbisey alamadım,,silikon denemeye baslıcam bende artık...Bu arada balıklar muhtesem,,TEBRIKLER!!!

mufi 23-06-2007 16:11

Alıntı:

gıracemi tafarından gönderildi
sahte silikonların önüne kurşun kullanılıyormu arkadaşlar... takımı tam haliyle resmederseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

kürşat şöyleki makina misinasının ucundaki klips e bir yüzer top baglanıyor
topun diger halkasına da kamışın boyuna uygun 1-2 mlik köstek ucunda silikon igneli yem baglanır ve at/çek yaparsın bu sistemd silikon su üzerinde çırpıntılar yapayarak gelir .. varsa meret atlar..benim izlenimlerim bu..
ancak bölgenin durumuna göre sistem baglamak lazım derim ben..
levrek belkide daha aşagıdan saldırıyordur.
sonuç olarak yöredeki duruma göre oltayı düzenlersin.. mesela iğnenin bir karış gerisine bir kurşun :D

''denizde bulunan bir kimse rüzgarın emrine tabidir.''
meksikadan

freediver 24-06-2007 00:23

Savas Raki varmiydi yaninda ? :)

ykmk 24-06-2007 08:13

Alıntı:

ilhanmania tafarından gönderildi
şamandıra kullanımını bılmıyorum fakat,,bızım buralarda daha çok gezer kursunla atılıyor...bende 10 gundur sahte yemler denıyorum hiçbisey alamadım,,silikon denemeye baslıcam bende artık...Bu arada balıklar muhtesem,,TEBRIKLER!!!

Çağdaş abi zagana topu ile atmayı dene kesinlikle sonuç verecektir levrek olan yerde.Bu arada çok güzel av olmuş Savaş abi.Lagozu bırakmana da çok sevindim :)

ilhanmania 04-07-2007 12:19

eywallah saolasın kardesım denedım bıde sonuc bıle aldım :D ;) fotolar mevsım sonuna :D

ykmk 04-07-2007 12:23

Alıntı:

eywallah saolasın kardesım denedım bıde sonuc bıle aldım :D ;) fotolar mevsım sonuna :D

Abi ben sana akıl verdim ama verdiğim akılla daha bir ispendek yakalamış değilim.Abiler böyle yapıyordu.Diplerle uğraşmaktan zaman kalmıyor at-çek yapmaya..BAlık tutmana da çok sevindim.Kullandığın yemin resmini atarsan ya da internetten link falan atarsan çok memnun olurum.
Teşekkürler...

ilhanmania 04-07-2007 12:28

kardesım bıldıgın beyaz ve simli en ufak silikonlardan kullandım..1.5 mılyonluk bıseydı :D

ykmk 04-07-2007 12:31

Alıntı:

kardesım bıldıgın beyaz ve simli en ufak silikonlardan kullandım..1.5 mılyonluk bıseydı :D

Sanırım anladım.Tek iğneli olsa gerek.Eğer öyle ise büyük iğtimalle roglou çeşitlerinden biridir.Bir de ne tür balıklar aldığını merak ettim.Boyları falan...

ilhanmania 04-07-2007 12:33

yarım kılo cıvarında levrek aldım 2 tane kardesım ;)

Saat 15:17.