RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Uzun Süren Kiş Aylarinin Rövanşi.... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3242)

canakkale 24-06-2007 19:02

ishak abi sende bu enerji varken balik olmasada olur sen yazdigin bu yaziyla bizim gibi balik sevdalilarinin daha dogrusu bu ise gönül vermis herkesin tutkularini en iyi sekilde ortaya koymussun tekrar tebrikler! rastgelsin.

canakkale 24-06-2007 19:04

sevdalar ve asklar bir gün biryerde biterler, ama doganinda bir gercegi varki, tutkular ancak can bedenden cikinca biter!!! aksini iddia eden varsa yazsin!!!!

canakkale 24-06-2007 19:07

su anda neler vermezdimki, Türkiyemin o güzelim kiyilarindaki yosun kokusunu,iyot kokusunu icime cekmek icin denizi yarip giden o pancar motorlu kayiklarin sesini kulagimda hos bir melodi olarak dinlemek icin.

ishak BALLICA 24-06-2007 19:25

ve bu da paylaşım video görüntüleri...

Vallahi aslında video çekimleri çok olduğu halde kırpa kırpa ancak bu kadar kısaltabildim..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

ishak BALLICA 24-06-2007 19:27

Alıntı:

canakkale tafarından gönderildi
su anda neler vermezdimki, Türkiyemin o güzelim kiyilarindaki yosun kokusunu,iyot kokusunu icime cekmek icin denizi yarip giden o pancar motorlu kayiklarin sesini kulagimda hos bir melodi olarak dinlemek icin.

Volkan yeğenim seni bir nebze dahi anlıyorum...İşte kardeşim bu haftaki çalışmamı sana ithaf ediyorum...İyi seyirler...Allaha emanet ol...

ishak BALLICA 24-06-2007 19:35

Bu haftaki video çalışmamı ''Vatan hasreti çeken'' sevgili Volkan ' a ithaf ediyorum...Çünkü demiş ki,....

Alıntı:

canakkale tafarından gönderildi (Mesaj 35731)

varior 25-06-2007 09:34

İshak abi elinize sağlık bu haftada karagöz rekoru kırdınız gibi geldi bana.. :) Gerçekten kış aylarının intikamını fazlasıyla alıyorsun, umarım tüm balık avların böyle devam eder.. Bizim Junıor da iyice balık avına ısındı, inşallah Juınor Çupra Dedektörü olmaya aday.. :)

ishak BALLICA 25-06-2007 11:29

Alıntı:

varior tafarından gönderildi
İshak abi elinize sağlık bu haftada karagöz rekoru kırdınız gibi geldi bana.. :) Gerçekten kış aylarının intikamını fazlasıyla alıyorsun, umarım tüm balık avların böyle devam eder.. Bizim Junıor da iyice balık avına ısındı, inşallah Juınor Çupra Dedektörü olmaya aday.. :)

Savaş'ım ben kendimi kıyı avı için hazırlamışdım.Ve yemimiz mamundu...Fakat,daha önceki yıllarda Temmuz ortalarına doğru akın yapmaya başlayan kırıntı balık cemaati ''herhalde hava sıcaklığından'' bu sene erken ortalığı bastı.Ve kıyı avından bir netice alamadık.Daha atar atmaz saniyeler içinde yemi yediler.Bu da demek ki, kıyıdan nereye gidersen git..artık yengeç vs. gibi sağlam yem zamanı gelmiş.. ve işi tekneye dökelim dedik.Tabi haberli gitmediğimizden dolayı ,ortamın ne olup olmıyacağını bilemediğimizden sadece 50 sülünez almışdık.Yem çok az olduğundan ben teknede bol bol çene ve kameramanlık yaptım.Yani mamun takımını değiştirip de olta atmadım.Bıraktım benim yerime oğlan atsın diye.Eeee yavaş yavaş alışsın dimi be yav..O yüzden tutulan balıklar Oğlum ve Erdal beye ait.Bende ise sıfır elde var sıfır..:D

Rauf 25-06-2007 18:12

İshak arkadaşım güzel bir gün iyi balıklar boynuzun kulağı gecme durumları!valla hepsi cok güzel günün sprizi ile biten görüntüler gercekten harika bir vidio.tebrikler devamını bekliyoruz bu gecen kış ayları seni kızdırmış ama oğlun da bundan etkilenmiş gibi ne dersin.;)
BABASINA BAK
OĞLUNU BALIĞA GÖTÜR
Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

kturkol 25-06-2007 18:25

ah güzel abim sizde keşke geleydiniz bizimle hem tanışmış olurduk hemde doyardınız balığa. bir dahaki sefere inşallah.

Saat 15:28.