![]() |
Tüm arkadaşları kutlarım, Hasan abi seni ayrıca kutlarım iyi niyetin ve mütavaziliğin için.. Balık fotolarını göremedim, Tago inşallah kısa zamanda yüklersin.. heyecanlandık..
|
Alıntı:
saygılar sevgıler rastgelsın |
Alıntı:
Alıntı:
sayılar sevgıler rastgelsın |
Alıntı:
muvaffak abı serkan laf dınlemedı ben anlattım hatta bı ara yalvardımda:deli: ınsanın başına ne gelırse taklıtten gelır önce dınlemesı lazım mamun ış yapmaz orda mamun kötü yem değıldır ıyı yemdır ama meradakı paşalar onu kabul etmıyor. her yerın yemı farklıdır mesela gerencede yengeçten fazla madya ış yapar zeytınlerdede tam tersı saygılar sevgıler rastgelsın |
tamam hasan abicim ya dersimizi aldık bidahakine sen nedersen o olur...
|
adnan abı yanılmıyorsam önce karadan asla demıştın tanıştıktan sonra ara sıra demıştın dostluğumuz bakı olunca KARADAN HERZAMAN dedın teşekkür edıyorum.
senı tanımak senle dost olmak çok güzel bırşey ayrı bır keıf verdı ıyıkı senı tanıdım.:helal: :helal: :helal: :helal: bende senın olduğun her yerde varım var olmayada çalışırım.:D saygılar sevgıler rastgelsın |
Alıntı:
|
abicim katılan herkese sonsuz teşekkürler.
hasan ustaya ayrıcahürmetler.:helal: :helal: :helal: ilker kardeşim dönmeyelim dedim sana. bak millet katliam yaptı biz avcumuzu yaladık.:'( :'( :'( adnan, taygun görüşemedik, afiyet bal şeker olsun.:helal: :helal: :helal: |
kıvanç kardeşım bende sana sonsuz teşekkür edıyorum sağ ol vaar ol dostluğumuz yaşadığım sürece sürecektır.bundan emın olabılırsın dostum.senı tanımak bır şeylerı paylaşmak dahada güzel.bırdahakı organızasyon daha sıcak olacaktır ınan .bu defa ayrı olacaktır mangalda paşa yanında anladın onuuuu:dans: :dans: :dans:
Saat 22:56. |