![]() |
Islanmana üzüldüm...
Ulaş ben mithatpaşa sahilinde bundan 3-4 sene önce takılırken bu mevsimde bir kaç arkadaş gece takılırdık.Yani her ne hikmetse bu balık bu mevsimde gere yarısından sonra hatta sabaha karşı yemlenir ve biz bekleyip o saatlerde alıdık balığı.Sabah saat : 08.00 gibi filim biterdi.Yani akşam üstü gittiğin o saatlerde alman azıcık zor.Taygun'un dediği gibi ilgini çekerse bu günlerde sübyenin tam zamanı.Ama ben yemiyeceğim ve işime yaramayan balığı tutmak istemediğim için sübye ile hiç ilgilenmedim.:D
|
Alıntı:
|
İshak abi, uzmanı olduğun için sana sorayım dedim.
peki bu çipurayı daha ne kadar tutabiliriz?hangi ay derinlere çekilir?işten fırsat bulamıyorum şu sıralar avlanmak için.geç kalmış sayılır mıyım? sevgiler.. |
canım kardeşim
kışın takıl bana karaburundan paşaların generallerini beraber yakalayalım:helal: :helal: :helal: :helal:
|
çupra
Çeşme Ildırıda (orkinos çiftliklerinin olduğu yerde) bu aralar 400-500 gramlık bol miktarda çupra var.Yem olarak mamun kullanıyoruz.Başka balık pek çıkmıyor.
|
Merhaba arkadaşlar, ben bodrum-akçabükte oturuyorum.. önümde güzel bir sahil var kumluk.. Yeni tutmaya başladım açıkcası igne baglamayı yeni yeni ögreniyorum.. :) bu cupralar kışın buralarda olurmu bilen varmı.. Yem diyorsunuzda mamunun canlısını satan yok buralarda ölüsünüde takarken igne teymiyor:) parçalıyorum falan.. Buralarda tutan kişilerle diyaloglara giriyorum genelde kıbrıs atıyorlar.. dip atan pek yok. dip atanlarda tavuk eti tavuk cigeri kullanıyor. Pek anlamadım ne kadar dogru denedim ama bişey gelmedi benim olaya yanlışlıkla sokkan geldi :D oltayı kestim zehirli elleme dediler.. :D yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.. İgne boyu ne önerirsiniz ayrıca?
|
madyamı?
Alıntı:
yemciler yok sattığını söylüyor narlıderede bulunan bir yemci arkadaşıma göre haftanın yedi günü öğladen sonra saat 16:00---17:00 sıraları yemler gelir alınabilecek en iyi zaman tavsiye ederim en iyi zaman ;) |
Saat 16:06. |