![]() |
ellerinize sağlık, çok güzel balıklar gerçekten. baktıkça tatlı su avına da mı başlasam diye geçiriyorum içimden :)
|
Tebrikler Selim.Harika avlar...
|
Lütfen...
Lütfen dikkat...Sevgili adminlerimiz ,Selim Abinin fotoğroğlarını ne yalan söyleyim yeni gördüm...(Geyikten alamıyorum ki kendimi)Benim sizden isteğim bunlar Selim ÖNER özel albümü olarak sabitlenebilirmi fotoğroflarımıza...Yanlış anlamayın sadece benim düşüncem...Yakışır ama demi.... ;)
|
İlk itiraz benden buna gerek yok nasıl olsa yenileri gelecek bu sene onlar için kendim açacağım bu arşivi.
|
Alıntı:
Yeni fotoğraflarında sakın ha fotoshop kullanma Sekonun ve benim dilimize düşersin.... :) :D :D :deli: :deli: |
Ya sami herşeyi açığa vuruyorsun halbuki balıkları çektirdiğim fotorafcı 1,5 metre bir balık getirmişti onunla resim çektirip yolluyacaktım gerçi biraz zam yapmış 6 euro olmuş bir resim ama olsun genede güzel bir resime değer.
Not:senin tanıdığın vardır ucuza resim çeken izine gelince ayarlada bir hatıra fotosuda ona çektirelim beraber. |
Alıntı:
Türkiyede balık dahil fiyatı 1YTL...Tek problem ucuz etin yahnisi hesabı balık kokmuş... :D ...Selim abi tago yine bana kızacak geyiğe girdin diye ne yapayım sen teşfik ettin...Başlık bozulmasın..Tatlı suda balıkçılık..Gerçi bizde tatlı talı sohbet ediyorduk... |
Saat 17:19. |