![]() |
Dört dörtlük bir faaliyet düzenlemişsiniz, ellerinize sağlık, mutluluğunuz daim olsun :)
|
ben fazla bır şeyler demek ıstemıyorum.sadece alkışlarım sevgılı rıdvan abııı:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
herzaman bunu yap saygılar sevgıler |
bence herşeyden önemlısı aıle ıle balığa gıtmek doyumsuz bır mutluluk senı kutlarım rıdvan kardeşım.:helal: :helal: :helal: :helal:
mangal partın muhteşem olmuş afıyet olsun kadeeeeeş.:D saygılar sevgıler rastgelsın |
Rıdvan kardeşim bak işte bu hayatı daha önce yaşamış biri olarak beni eskilere götürdün kampcılık ve aynı zamanda balık tutkusunu ayırmadan tatil yapmak ailesiyle birlikte olmak kadar güzel bir olay bilmiyorum sizin oralardada vardır mutlaka orman bakanlığının kapm ve piknik alanları vardır mesela marmariste cubucak ve inbükü,antalyada beldibi,alanyada incekum kampları şimdi aklıma ilk gelenler benim tavsiyem böyle emniyetli yerlerde cadır kurup tatil yapmanı öneririm diğer yerlede korumasız olan bölgeler artık pek güvenli değil bir düşün istersen iyi günler.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
balığı az ama sevdiklerinle güzel bir gün gecirmişsin allah mutluluğunuzu bozmasın rastgele
|
Saat 22:55. |