![]() |
Alıntı:
Paşa demek deniz mahsüllerinin başı demek paşa demek hayat demek paşa demek herşey demek paşa işte ordaki al yanaklı kalın dudaklı abimizdir.. Onsuz asla..! Saygılar Rastgelsin |
bu raporları görüp de,gaza gelmemek mümkün değil..yarın akşam bende,nemrut limanında gidiyorum..bir aksilik olmaz ise,gece 24 gibi orada olacağım...ve sabaha kadar av yapacağız..Süleyman Abi'nin çupralar gibi balıklar yakalamayı çok istiyorum..nasip olursa inşallah bizde kısmetimizi arayacağız..
|
Süleymancım seni öpüyorum.. yanlız
bir eksik var gibi sahilden ne kadar açıktasın ve bulundugun yerin derinliği nedir ve dip özlliği nedir? birde anılın paşası senin iri cipuran... bahsettiği o |
Alıntı:
|
Alıntı:
benim avlandığım yerin derinliği ortalama 10 metredir. dip yapısı olarak ise erişte diye tabir ettiğimiz otluk bir bölge. bu bölgenin bazı yerleri canlı erişte bazı yerleri ise çürümüş durumda. bu bölgelere o kadar çok uzatma ağı atılıyor ki, zannediyorum balık kendini korumak için bu eriştelik yerleri seçiyor. gerisi YA NASİP. |
tebrikler muhteşem bir av olmuş darısı başımıza :)
|
Çok güzel balıklar tutmuş süleyman abi daha iyilerini temenni ederim. sanada emeğinden ötürü teşekkür ederim taygun kardeşim.
|
süpersin süleyman abi bundan sonra teknenin başında nöbet tutçam
|
Saat 01:30. |