![]() |
Güzelliğe bakın güzelliğe...muhteşem şeyler...
|
ıyı balıklar karaburun tarafında dalsana
|
Önce tebrikler.fotograflar içinde rauf beye teşekkürler.madem bu işi profesyonelce yapan bir grup olarak birlikteyiz.bilmeyen insanlar için
kaynakça olabilecek,araştırma yapanlara doğru olanını sunmak,yanlış bildiklerimizi düzeltmek bizim içinde yararlı olacaktır.yeterki bu çizgiden ayrınılmasın.boş kaldığımda sitede geziniyorum,bu işi severek yapan araştıran bulduğunu paylaşan nezih insanlardan oluşan bir site olduğunu gördüm.mutlu oldum.yolunuz düşerse halkapınarda konak belediyesi veteriner işleri müdürlüğündeyim.bir çay ikram ederim.beklerim.emeği geçen herkese teşekkürler. Gerçekten adam gibi adamlar üretir ortaya bir şey koyar basit olanlar sadece eleştirir. Rastgeleyin |
Tebrikler harcadığınız zamanın emeğin kerşılığını almışsınız.darısı yüzünü sadece fotograflardan gödüğümüz akya hazretlerini göremeyenlerin başına. amin deyinde belki allah rastgetirir.
|
Ender bey cevabi mesajlarınızdaki samimi sözleriniz icin teşekkürler inşallah izmire yolum düşerse kısmet uğrarım iyi günler.
|
Akya müthiş.Tebrikler
|
teşekkürler taygun.. teşekkürler rauf usta...
|
gerçekten güzel resimler
|
gercekten süper bisey
|
akya artık kendını asmıs:))) yakalanmasaydı denızde korku salardı emınım:)) tebrıkler dostum
|
Saat 14:59. |