![]() |
Alıntı:
lıdakı boldu serkan kardeşım epey yakaladı tabı tago da benı takıp ettı bızım maksadımız paşa ve çaydı çayın yanındada sohbet.herzaman paşa olcak demeyelım erhan kardeşım. yakın bı zamanda beraber bır organızasyon yapalım barı gördüğünüz sucuklu yumartayı serkan pışırır bızde yerız olmazmı saygılar sevgıler |
Hasan abi videoların tümünü birleştirip güzel bir klip halinde yüklemeyi düşünüyoum az sonra. Daha yengeç-mamun-madya iğneye nasıl takılır onun videolarını ekliycem hepsi aklımda.
|
Süper bir gün geçirmişsiniz benimde gençlik yıllarımda özbek köyünde böyle bir maceram olmuştu.Dostluk ve arkadaşlık bu durumlarda daha çok perçinleşir.Ağzınızın tadı hiç bozulmasın hep böyle kalsın.
|
canım abilerim siz isteyin ben size orada mantı bile yaparım:deli: :deli: :deli:
ama yağmur, kemal amca ve polis yoksa beni ellemeyin abi..:deli: :deli:malum atraksiyona alıştık birkere hehehehehe:) |
Serkan abi bende aynı fikirdeyim alışıyor insan maceraya. Aslında peşimizden koşturan köpekleri özledim biliyomusun hey gidi günler :D
|
Dostluğun güzelliğine bak ,gözünü seveyim şu balık avı merakının ne kadar güzelliklere sebep oluyor .
|
Alıntı:
sana boşuna ben YÜREĞI KENDINDEN BÜYÜK KARDEŞIM demıyorum dost her halınden bellı olur günlük deyıl ömürlük olmalı anlayana saygılar sevgıler |
Hiii
Serkan ellerine sağlık, mantı yaparım lafını unutmıyacağım... bu arda daltonlar helal olsun size.....:helal: :helal: korkusuzz cengaverler de denebilir.
|
Alıntı:
|
ne biri mantımı dedi boşverin balığı nerde mantı bu organizasyona benide yazın :D :D :D herşey bi yana allah muhabbetinizi arttırsın:)
|
Saat 06:03. |