RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Duydunuz mu? Dalton Kardeşler Zeytinler 'de :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=3973)

Hasan BALIKÇI 22-11-2007 19:44

Alıntı:

er35han tafarından gönderildi (Mesaj 43930)
tebrikler arkadaşlar,yine dadından yinmez bir macera yaşamışsınız. sizlerin içinde olduğu her organizasyonda çupra görmeye alışık olduğum için,bu sefer sahanda sucuklu yumurta görünce bir an afalladım. hasan abinin de dediği gibi ; balık bahane muhabbet şahane

erhan kardeşım aslında vardı yıne ama bu defa resımlerını koymayalım dedık.öyle deyılmı tago serkanın üçlü çektığı resmı koyda lıdakılerın var olduğu anlaşılsın.
lıdakı boldu serkan kardeşım epey yakaladı tabı tago da benı takıp ettı bızım maksadımız paşa ve çaydı çayın yanındada sohbet.herzaman paşa olcak demeyelım erhan kardeşım.

yakın bı zamanda beraber bır organızasyon yapalım barı gördüğünüz sucuklu yumartayı serkan pışırır bızde yerız olmazmı

saygılar sevgıler

Taygun KOCABIYIK 22-11-2007 21:11

Hasan abi videoların tümünü birleştirip güzel bir klip halinde yüklemeyi düşünüyoum az sonra. Daha yengeç-mamun-madya iğneye nasıl takılır onun videolarını ekliycem hepsi aklımda.

paşalı 22-11-2007 22:22

Süper bir gün geçirmişsiniz benimde gençlik yıllarımda özbek köyünde böyle bir maceram olmuştu.Dostluk ve arkadaşlık bu durumlarda daha çok perçinleşir.Ağzınızın tadı hiç bozulmasın hep böyle kalsın.

discus 22-11-2007 22:26

canım abilerim siz isteyin ben size orada mantı bile yaparım:deli: :deli: :deli:
ama yağmur, kemal amca ve polis yoksa beni ellemeyin abi..:deli: :deli:malum atraksiyona alıştık birkere hehehehehe:)

Taygun KOCABIYIK 22-11-2007 22:32

Serkan abi bende aynı fikirdeyim alışıyor insan maceraya. Aslında peşimizden koşturan köpekleri özledim biliyomusun hey gidi günler :D

nevzat 23-11-2007 01:19

Dostluğun güzelliğine bak ,gözünü seveyim şu balık avı merakının ne kadar güzelliklere sebep oluyor .

Hasan BALIKÇI 23-11-2007 19:17

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 43946)
canım abilerim siz isteyin ben size orada mantı bile yaparım:deli: :deli: :deli:
ama yağmur, kemal amca ve polis yoksa beni ellemeyin abi..:deli: :deli:malum atraksiyona alıştık birkere hehehehehe:)

yüreğı kendınden büyük kardeşım sen hıç tasalanma ben sana daha ne maceralar yaşatıcam gör sen alıştın artık sende benımle balığa gelırsen hele bundan sonra çamurada batarsın dağada tırmanırsın hatta ve hatta tepene kar yağar yattığın yerden su geçer. sen bı düşün eksı 5 derece soğukta ellerın buz kesmış ateşın başında çayını veya kahvenı yudumluyosun tam o sırada oltana güzel bır paşa merhaba demış çekerken o soğukta terlemışsın nasıl olur kardeşım.

sana boşuna ben YÜREĞI KENDINDEN BÜYÜK KARDEŞIM demıyorum dost her halınden bellı olur günlük deyıl ömürlük olmalı anlayana

saygılar sevgıler

ADNAN 23-11-2007 23:56

Hiii

Serkan ellerine sağlık, mantı yaparım lafını unutmıyacağım... bu arda daltonlar helal olsun size.....:helal: :helal: korkusuzz cengaverler de denebilir.

Taygun KOCABIYIK 24-11-2007 10:09

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 44032)
Serkan ellerine sağlık, mantı yaparım lafını unutmıyacağım... bu arda daltonlar helal olsun size.....:helal: :helal: korkusuzz cengaverler de denebilir.

Canım Adnan abicim seni buralarda görmek ne güzel. Sesini duydum ya tamam :) Birdaha ki avda umarım cümbür cemaat oluruz :)

dudi 24-11-2007 12:46

ne biri mantımı dedi boşverin balığı nerde mantı bu organizasyona benide yazın :D :D :D herşey bi yana allah muhabbetinizi arttırsın:)

Saat 06:03.