![]() |
Şu düzeni merak ettim valla. Harika birşeye benziyor.
|
Onur gönderdim sende teyid edersen sevinirim.Yardımcı olduysam ne mutlu bana.Yeni saatinle inşallah iyi avlar yakalar ve bizlerle paylaşırsın.rastgele
|
Alıntı:
|
murat kardeş banada gönderirsen şu klavuzu çok sevinecem...
|
Muvaffak abi o da benzer özellikte ama çok pahalı.sanırım birkaç ek özelliği var.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu adresten bakabilirsin.Farklı renk ve silikon,çelik kasa seçenekleri var.ben silikon kayıişlıdan aldım.Bence daha kullanışlı. |
Serdar sanırım sen alamadın dosyayı.Bir daha gönderdim Mailine.İnşallah olmuştur.
|
murat teşekkür ederim aldım.
|
Sevgili dostlar bügün hava burada çok güzeldi ve saatte balık zamanını gösteriyordu.Fırsat bu dedim.çoluk çocuğuda alıp hem hevesimi gidermek hemde ailemle bereber temiz hava için gölete gittim.Gerçi saat 9-11 arası en yüksek seviyedeydi ama o saatte gidemedim.Saat 1 civarı gittik.Fazla hazırlıklı gitmedim sadece deneme amaçlı olduğu için hemen orada hamur hazırladım ve getirdiğim mısır konservesini yemlemek için kullandım.evet balık yakalayamadım ama oltaya balıklar azımsanmayacak derecede vurdu.birkaç defada şamandıra battı ama dolu çekmeyi başaramadım.benden önce davranıp yemi kaptılar.Ailemle beraber olduğum için fazlada ısrar etmedim 2,5-3 saat takılıp döndük.Denemelere devam İnşallah ama en sağlıklı sonuç ancak sezon açılınca olur.Sağlıcakla kalın.
|
Selam arkadaşlar.Saatten edinen arkadaş sayısı artmaya başladı.Yeni alacak arkadaşlar için Türkçe Klavuz konusunda isteyen herkese özelden gönderebilirim.Bu arada saat sahibi arkadaşlar denemelerini burada paylaşırsa iyi olur.Diğer merak eden arkadaşlarda denemelerimizi takip etme imkanı bulmuş olur.Saygılarımla
|
cok guzel bıseye benzıyo eger balık zamanını yerıne ve zamanına gore dogru gosterebılıyosa bı cok kere balıktan elı bos donmelerımız son bulacak demektır ama soyle bı durumda var bu balıgın saatı saatıne dakkası dakkasına uymuyo yanı hayvan sureklı huy degıstırebılıyo bence %100 yararlı olmasa bıle bı faydası mutlaka dokunacaktır hayırlısı ınsallah ısınızı gorurde bızde alırız
|
Saat 00:34. |