![]() |
ado kardesım ben okan
soyadım mıdyat yeterlımı:) öptum ellerınden |
Katılımcı arkadaşlar 23 ocak 2007 akşam ı son bulacak dikkatınıze....
|
ado ben balıgın gozune vurmak ıstıyom bu balıga ya gıdıcez ya gıdıcez
ben anlamam ıstersen 20 kısı ıstersen 2 kısı balık damarlarım kabardı gene :) |
Işte Firsat
sitemiz katılımcılarına teşşekür ederim 15-16 kişiyi tamamladık sitemize p.tesi günü maceralarımızı aktarırız sanırım ilge ve alakaya teşekkür ederim....
|
Alıntı:
|
Adnan kardeşim ben hafta başından arkadaşlara söz verdiğim için sesim çıkmadı inşallah birdahaki organisazyona.
|
Adnan Abi Felaket Grip Oldum.agzim Yüzüm Akiyor Son Anda Böle Iptal Etmek Hiç Içime Sinmiyor Ama.malesef çok Isteyerek Bekledigim Bu Organisazyona Katilamayacagim.umarim Beni Affedersiniz.
|
Savaş boyaları sürüldü savaş baltası topraktan çıkarıldı operasyon için şafak sökmesi bekleniyor..
|
işlem tamam !!
Sitemizin saygı değer üyeleri organızasyona ilgi yetersız olmakla birlikte 18 kişiyi bir araya getirmeyi başardık, hatta servis bile tutuk, amaç bir arada olabilmek ve beraberce avlana bilmek bunu da hamdolsun başardık herşeyin ilki vardır.o ilklerden birini yaşamak iyi yaşamak nasip olur inşallah;) Bu ilkden neler düşecek payımıza göreceğiz.. ve sizlerede günün anlam ve önemini göstern çekimlerle sizleride özendireceğiz ama götürmiyeceğiz;);) hepinıze sevgi ve saygılarımla .......27 ocak 2008
|
Bütün rasgelsin üyelerine iyi avlar dilerim.Hepinize rasgelsin.
|
Saat 23:39. |