![]() |
Ben sigara içmemeniz için zararlarını sayamam ama içmemenin mutluluğunu tarif edebilirim....
|
Kendi adıma konuşuyorum evet sigara sağlığa keseye ve çevrene zararlı amaaa benim için sigara bir keyif onu içmekten büyük zevk alıyorum hele ramazan ayında pekii bu zevki bırakmalımıyım (kendi adıma)hayır abi ben bundan büyük zevk alıyorum neden bırakayım bırakmam sağlığım mı bozulacak bozulsun istesende istemesende bozulmayacakmı sigarayı keşke bıraksam diyenler sigarayı hiç bir zaman bırakamadılar sonucu malüm ee bari her eline aldığın sigara için pişmanlık yaşamada bu işin zevkini çıkarmaya bak bak ki iradenin zayıflığından kimsenin haberi olmasın eğer ölümüm sigaradan olacaksa olsun varsın şu dünyada her sigara içtiğimde pişmanlık yaşayıp yine içip öleceğime zevk alarak tat alarak keyif alarak ölürüm daha iyi arkadaşlar
|
Sevgili Can,
Ben senin söylediklerine muhalif olmak için yazmıyorum inan ki. Ama, sigara denilen zehir, hakikatten garip bir zehir. Kısa vadede zevk de veriyor. Ne diyeyim. Umarım zarar görmeyiz. Ayrıca sigaranın verdiği zevki başka kanallardan almak da mümkün görünüyor. Fakat size bir konuda katılıyorum. Eğer sigarayı bırakmış birine sorarsanız "ne zamandır içmiyorsun?" diye. O da size "Abiii, tam beş aya 23 gün 8 saat 7 dakikadır içmiyorum!" diyorsa o bırakamamıştır. Saygılarımla... |
Alıntı:
|
Sami, senin sigara ile aran nasıl? İçmiyor musun?
Ben bırktım şu sıralar manyak gibi geziyom. :deli: :deli: :deli: Önüme çıkanla kavga ediyorum. En son arkadaşın birinin boğazına çökmüş tam boğarken ayırdılar. Sonradan sebebini düşündüm ki saçmaladığımı o zaman anlayıp özür diledim. Yani diyeceğim... Sigara içmeyene bırakmak kolay geliyor.... Saygılar... |
Alıntı:
|
Valla helal olsun Sami. Bıraktığını bu kadar rahat yazan veya söyleyen birine rastlamadım daha önce. Abi ben tam olarak bu zehirden kurtulduğumu hissettiğim gün bunu pankarta yazar dolaşırım emin ol. :D
Benim aslında sormaya çalıştığım şu abi, nasıl oluyor da sigarayı herkes rahat bırakıyor? Neler kullanıyor, ne yiyor ne içiyor? Balık bu işte işe yarar mı? :deli: gibi teknik sorulardır. Deneyimi olanlar cevaplarsa sevinirim... Saygılar... |
Alıntı:
|
Sevgili Can,
Bazıları der ki "sigarayı bırakmanın en iyi yolu hiç başlamamaktır!" Galiba senin örneğine tam destek olabilecek bir söz. İyi de dostum, artık biz başladık. Bizim sülalenin, hem anne hem de baba tarafından bütün erkekleri akciğer veya gırtlak kanserinden ölmüşler. Buna en yakın örnek olan babam da akciğer kanserinden öldü :'( Ben bir denemeye girdim. Umarım tam olarak unuturum. Ama dediğin gibi zor iş. Sizlerin de desteğiyle BIRAKACAĞIM. Saygılar.... |
Ali kardeşim kendi adıma buna o kadar sevinirim ki ah keşke bıraksan keşke bıraksak utandır be adamım bizleri utandır beni utandır,utandırda bırak şu meleti ki herkese örnek ol umarım başarırsın banada bu konuda ne düşerse yapmaya hazırım bunu bilesin
|
Saat 20:29. |