![]() |
Tebrik ederim ibrahim abi yine döktürmüşsün eLinden geLeni yapmışsın. Bu güzeL mercanLar ne zamana kadar devam edicek çok merak ediyorum. Bana kaLırsa mercan zamanı bitti ama senin fotoğrafLar öyLe demiyor :) Abi bu arada uskumru kanaL suyunda coşturmuş ortaLığı haberin oLsun Mercan oLmadığı zamanda bi uğra istersen ;)
|
İbrahim abi şahane av olmuş maşallah kere maşallah.
|
Hasan'cım İnşallah kazasız belasız tekneni indirirsinde birlikte balığa çıkarız.
|
Anıl'cım mercanlar bizi terk edince, uskumruya başlarız. Gerçi uskumruyuda Murat abimiz tutuyor, ondan kalanlarıda biz tutarız.
|
Alıntı:
|
Hasan'cım organizasyon işi Adnan abinin. İnşallah bir günde çeşmealtı organizasyonu olur.
|
İbrahim abi yaz aylarında genelde kıyıdan gidiyoruz biliyorsun ama şöyle ekim-kasım gelsin kesin çeşmealtından birşeyler yaparız. Gerçi senin kerterizlerde 12 ay mercan var maşallah :)
|
Taygun, ekim-kasım aylarında çupura organizasyonu yaparız. Saygılar.
|
İbrahim öncelikle tebrik ederim
Çok güzel mercan avlamışsınız.Afiyet olsun kardeşim.Sanırım sizin avlardan çok güzel fotoğraflar gelecek daha.Balığınız bol , iğneleriniz keskin olsun...İğneleri merak eden arkadaş için ben uzaktan da olsa yazayım.İğneler mustad 496 2-3 numaraya benziyor.Değil mi İbrahim ?
|
Teşekkürler ibrahim hoş bulduk.. bu günlerde işlerim yoğun o yüzden fazla giremiyorum.. balığada gidemiyorum epeydir.. malum bu hafta sonu SBS var oğlan ona hazırlanıyor..
|
Saat 02:54. |