![]() |
Orginazyon
sevgili arkadaşlar,eğer çıkacağımız yer belii olursa ve katılımcı arkadaşlar bana isim bildirirlerse bende ona göre tekne ayarlamaya çalışayayım.şu an ben ve cevat kardeşim var,başka kimse yokmu?tekrar söylüyorum siteden ulaşamayan 24saat telefonum açık telime ulaşıbilirsiniz.haydi antalyalı arkadaşlar bekliyorum.sevgiler.:helal:
|
ben varım ne zaman nerde olursa olsun daima hazır kıta beklemedeyim kafa dengi bir grup nasip olmadı şimdiye kadar.
|
Organizasyon
arkadaşlar o zaman gurup hemen hen belli oldu:
ANTALYA ORGANİZASYONU: 1)AVCI(OĞUZHAN) 2)SE7EN(ONUR) 3)CEVATS 4)SALİH ÇELİK |
bende varım arkadaşlar... ;)
|
Organizasyon
çetin kardeşim bana telini verirsen daha etraflı konuşuruz.sevgiler.:helal::helal:
|
Organizasyon
onur kardeşim senide listeye yazdım ama biran önce telini versende etraflıca konuşsak nasıl olur?yoksa irtibatlaşamadığımız için ne yazıkki onur ve çetin kardeşimizle buluşamayacağız.sevgilerimle.:'(:'(:helal::'(
|
oğuzhan abicim telefon numaramı özeline gönderdim... umarım olur bu organizasyon..:)
|
[quote=avcı;57379]arkadaşlar o zaman gurup hemen hen belli oldu:
ANTALYA ORGANİZASYONU: 1)AVCI(OĞUZHAN) 2)SE7EN(ONUR) 3)salih07çelik 4)muhammed çetin |
Organizasyon
arkadaşlar ne zaman çıkılacağını ve daha katılmak isteyen varsa numarasını vermesini veya beni aramasını rica ederim.kalın sağlıcakla.NOT:hava düzel olursa bayramın3. günü yapabiliriz.:'(:'(:'(
|
tamam dır abicim yapalım farketmez.. bu arada oğuzhan abicim adrasan tarafı olursa süper olur.. merak ediyorum o tarafı ama az kişiyiz.. o açıdan olmayabilir.. gerçi farketmez önemli olan tanışmak..herhangi bir yer olabilir..
|
Saat 21:56. |