![]() |
Sami kardeş;Serkan için sebzelerden kereviz,lahana,karnıbahar olabilir. Meyvelerden başta elma (Amasya'mızın yurdumuzda en çok ün yapmış ve önemli
meyvesi zaten Amasya'da avlanacağınız zaman hiçbir balık hayır diyemez dolayısıyle yem sorunu olmaz) portakal mandalina gibi.RASTGELSİN KARDEŞİME. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: |
Alıntı:
|
Alıntı:
abi ikinize de çok teşekkür ederim. inşallah birgün gelirim de tanışmış oluruz hem :) . malum iş-güç işte, siz de bilirsiniz kaçamak yapmak kolay olmuyor :( ama teklifinizi yazdım bir kenara :teşekkkür . sizin izmir'e yolunuz düşme olasılığı sanırım daha yüksek, önce biz bekleriz... |
selam
valla serkanı iyi tanırım balık tutmayı da ondan öğrendim ama hiç böle balık tutulduğunu duymadım ama serkanj kardeşim yapmışsa vardır bi bildiği.
|
Alıntı:
|
SERKANJJ olayı da ilginç olmuş yani... :D :D :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kardeşim benim....İşte gerçek balıkçı ve onun açıklaması...Sen busun işte....Yürüü aslanım benimm..Harbi karalahana iş yaparmı acaba :deli: :deli:
|
Yapıyomuş duydum...Vakfıkebir ekmeği hamuruna haşlanmış lahanayı karıştırıp kefala atıyorlarmış...Çok sağlam bi arkadaştan duydum... ;) :deli:
|
Saat 21:30. |