RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   ANILAR (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kirazla Balık Tutulur mu? (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=521)

HALDUN YALIMLI 28-12-2005 20:36

Sami kardeş;Serkan için sebzelerden kereviz,lahana,karnıbahar olabilir. Meyvelerden başta elma (Amasya'mızın yurdumuzda en çok ün yapmış ve önemli
meyvesi zaten Amasya'da avlanacağınız zaman hiçbir balık hayır diyemez dolayısıyle yem sorunu olmaz) portakal mandalina gibi.RASTGELSİN KARDEŞİME. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

rüzgar2 28-12-2005 20:38

Alıntı:

ACHILLES tafarından gönderildi
Sami kardeş;Serkan için sebzelerden kereviz,lahana,karnıbahar olabilir. Meyvelerden başta elma (Amasya'mızın yurdumuzda en çok ün yapmış ve önemli
meyvesi zaten Amasya'da avlanacağınız zaman hiçbir balık hayır diyemez dolayısıyle yem sorunu olmaz) portakal mandalina gibi.RASTGELSİN KARDEŞİME. :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Kardeşim gerçekten bunlara geliyormu balık? :deli: :deli:

katiti 28-12-2005 20:44

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Aynen katılıyorum.Sana %50 şans.Atla gel buraya birimiz sana laf olsun diye söylemişsek birimiz doğru söylemişizdir. :D :D Yani ortada kalmazsın seni eniyi şekilde misafir ederiz.....(NOT:İkimizede güvenebilirsin)

abi ikinize de çok teşekkür ederim. inşallah birgün gelirim de tanışmış oluruz hem :) . malum iş-güç işte, siz de bilirsiniz kaçamak yapmak kolay olmuyor :(

ama teklifinizi yazdım bir kenara :teşekkkür . sizin izmir'e yolunuz düşme olasılığı sanırım daha yüksek, önce biz bekleriz...

svelto69 29-12-2005 23:34

selam

valla serkanı iyi tanırım balık tutmayı da ondan öğrendim ama hiç böle balık tutulduğunu duymadım ama serkanj kardeşim yapmışsa vardır bi bildiği.

rüzgar2 29-12-2005 23:39

Alıntı:

svelto69 tafarından gönderildi
valla serkanı iyi tanırım balık tutmayı da ondan öğrendim ama hiç böle balık tutulduğunu duymadım ama serkanj kardeşim yapmışsa vardır bi bildiği.

Svelto69 arkadaşım Serkanı bende tanırım o ayrı mevzu bu ayrı bir mevzu..Burada yapılan hataya dikkat çekmek istiyorum..Bence balıkseverlere,çocuklarımıza,arkadaşlarımıza anlatılacak örnek alınması gereken bir konu..Balıkçılıkta balık tutmaya karşı hırslı olmayacaksın...Olayın anafikiri bu .... :deli: :deli: :deli:

aserkansatı 30-12-2005 00:26

SERKANJJ olayı da ilginç olmuş yani... :D :D :D

rüzgar2 30-12-2005 00:29

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
SERKANJJ olayı da ilginç olmuş yani... :D :D :D

Bu arkadaşımızın alkolle bir akra balığı var mı...Seko tanıyormusun...(Not:Akra balığı Türkiyede bulunmayan esmer bir balık türü)

aserkansatı 30-12-2005 01:13

Alıntı:

rüzgar2 tafarından gönderildi
Svelto69 arkadaşım Serkanı bende tanırım o ayrı mevzu bu ayrı bir mevzu..Burada yapılan hataya dikkat çekmek istiyorum..Bence balıkseverlere,çocuklarımıza,arkadaşlarımıza anlatılacak örnek alınması gereken bir konu..Balıkçılıkta balık tutmaya karşı hırslı olmayacaksın...Olayın anafikiri bu .... :deli: :deli: :deli:

Takarım kardeşim,marul da takarım,çekirge de takarım,karadenizdeysem kara lahana takarım,yeter ki balığa uygun servisin ne olduğunu bulayım...Sana söylemediğim neler taktım ben daha oltaya...Başarılı olsaydım duyardın,ama denedik yanıldık,vazgeçtik...Denemeye devam.Baharda sazana çilek reçeli takıcam görürsün... :D

rüzgar2 30-12-2005 01:17

Kardeşim benim....İşte gerçek balıkçı ve onun açıklaması...Sen busun işte....Yürüü aslanım benimm..Harbi karalahana iş yaparmı acaba :deli: :deli:

aserkansatı 30-12-2005 01:26

Yapıyomuş duydum...Vakfıkebir ekmeği hamuruna haşlanmış lahanayı karıştırıp kefala atıyorlarmış...Çok sağlam bi arkadaştan duydum... ;) :deli:

Saat 21:30.